Ugrás a tartalomra

Kutyás és lovas szolgálat, egyedülálló városvédelmi rendszer – bemutatkozott a MiÖR

Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 23. szombat 18:53
Bemutatkozott a Miskolci Önkormányzati Rendészet. Szombaton városunkba érkezett a Közterület-felügyeleti Dolgozók Szakmai Tanácsa, hogy közelebbről is megismerkedjenek a MiÖR egyedülálló városvédelmi feladataival.
Juhász Ákos képgalériája!

A Közterület-felügyeleti Dolgozók Országos Szakmai Tanácsa lehetőséget kapott az MKKSZ segítségével, hogy 16 fővel ellátogasson Miskolcra, egy szakmai fórumra, ahol közelebbről megismerkedhetnek a MiÖR munkájával.

A Miskolci Önkormányzati Rendészet országos szinten az élmezőnybe tartozik – jelentette ki Szilágyi Szabolcs, a Rendészeti Bizottság elnöke, aki a Miskolc Televíziónak kijelentette: Miskolc város vezetése szeretné még tovább fejleszteni a Miskolci Önkormányzati Rendészetet.

A miskolci rendészek munkája azonban nagyon sokrétű, így csak néhány szeletét tudták megmutatni a látogatóknak. – Az Operatív Műveleti Központ térfelügyeleti rendszerének működését, a mezőőri lovas, valamint a kutyás közterület-felügyelői feladatokat, és a körzeti rendész szolgálatot mutattuk be – tudtuk meg Kovács László Csabától, a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatójától.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!