Ugrás a tartalomra

Lakat alatt a sorozatbetörő

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 13. péntek 17:42
Az enyveskezű fiatalember vitt mindent, ami mozdítható volt Mezőkövesden, még a vaskaput is.
Fotó: police.hu

Egy mezőkövesdi lopássorozatra tettek pontot a rendőrök - olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság honlapján.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a férfit, akit tíz bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítanak. Üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrkapitányság egy 19 éves helyi férfival szemben. 

A gyanúsított 2023. január 7-ét megelőzően Mezőkövesden tíz vagyon elleni bűncselekményt követett el. Volt olyan eset, amikor a férfi vaskaput lopott el, egy büféből pedig lisztet, lekvárt, vagy éppen kávéfőzőgépet. Más lakóházakból alumínium csatornát, mosógépet, centrifugát, kályhát vitt el. Előfordult olyan eset is, amikor a tolvaj éppen bontotta egy porta melléképületét, amikor a szomszédok rászóltak, így zsákmány nélkül menekült el akkor a helyszínről.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a 2023. január 10-én őrizetbe vett férfival szemben előterjesztéssel élt letartóztatásának ügyészi indítványozására - írja a police.hu

További hírek

Olvasnivaló