Ugrás a tartalomra

Látogatási tilalmat és betegfelvételi zárlatot rendeltek el az egyik kórházi osztályon

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 22. kedd 20:50
Látogatási tilalmat és betegfelvételi zárlatot rendeltek el a II. Belgyógyászati Osztály fekvőbeteg részlegének férfi oldalán – tájékoztatta lapunkat a vármegyei központi kórház.

A keddtől visszavonásig érvényes döntést a gyomor- és bél traktus fertőzéses megbetegedés halmozódása miatt hozta meg az intézmény vezetése.

Azt is közölték, hogy fogadják a hozzátartozók csomagjait, de kérik, hogy azokat minden nap 15 és 16 óra között adják át az egészségügyi személyzetnek. A csomagokat az osztály folyosójáig lehet bevinni, ahol az érintett osztály ápolója veszi át, és továbbítja a betegek számára.

Kérik továbbá a hozzátartozókat, hogy az ápolók érkezéséig a biztonságos távolság megtartásával, türelmesen várakozzanak. Az azonosíthatóság érdekében pedig névvel és osztállyal lássák el a csomagokat, amelyek nem tartalmazhatnak romlandó élelmiszert, illetve értéket/értéktárgyat.

Rendkívüli látogatási kérelemmel – az alábbi email címekre – fordulhatnak: igazgato@bazmkorhaz.hu; és a tothl@bazmkorhaz.hu; illetve személyesen, a központi telephely igazgatósági épületében.

A járóbeteg-ellátást, a szakrendelők működését a látogatási tilalom nem befolyásolja. A beléptetés a jelenlegi rendnek megfelelően történik (kézfertőtlenítés).

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!