Ugrás a tartalomra

A legfontosabb a nézők biztonsága

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 04. szerda 15:45
A kedden ismertetett szigorításoknak eleget tesz a Miskolci Nemzeti Színház is.

- Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az új rendelkezéseknek megfelelve az előadásainkat meg tudjuk tartani – írja közleményében a Miskolci Nemzeti Színház, melyben azt is hangoztatják, hogy a legfontosabb számukra a nézők biztonsága. Arról is beszámolnak, hogy november 4-től milyen biztonsági intézkedéseket vezetnek be az intézményben. Megváltozik például az ülésrend.
- Csak minden harmadik széket foglalhatják el nézőink, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni. Továbbá kérjük, hogy az előadás kezdete előtt fél órával érkezzenek a helyszínre, hogy az ülőhelyek elfoglalása zavartalanul megtörténhessen!
A színház egész területén kötelező továbbra is az orrot, szájat eltakaró maszk viselése. Az előadás szünetében, büfé-, mosdó- és ruhatár használat esetén is kötelező tartani a 1,5 – ennek betartását segítik a biztonságos távolságot jelölő sárga jelzések. A Nagyszínházban a büfé csak az emeleten üzemel majd.
Mindezek mellett érkezéskor kötelező a testhőmérséklet-mérés, és az előadásokon a maszk viselése. A színház területén mindenhol elérhetők az érintésmentes kézfertőtlenítők, valamint folyamatos az épület teljes fertőtlenítése és fokozott takarítása.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!