Ugrás a tartalomra

Lopás foggal

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 08. kedd 15:59
A vádirat szerint egy tizenkilenc éves nő és egy kiskorú lány két farmert akart ellopni még júliusban egy belvárosi üzletből.
Forrás: pixabay.com

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt a felnőtt ellen, aki a kiskorúval együtt ment be a ruhaboltba, ahol a fiatalabbik foggal szedte le a próbafülkébe vitt két nadrág áruvédelmi eszközeit. A farmereket táskájukba rejtették, majd fizetés nélkül távoztak a boltból, a biztonsági őr azonban utánuk szólt, mire a tolvajok eldobták táskájukat és elszaladtak.

Végül mégis visszajöttek a bolthoz, és a biztonsági őrrel megvárták a kiérkező rendőröket. A lopással okozott 10 000 Ft-ot meghaladó összegű kár teljes mértékben megtérült, mivel a kiskorú lány olyan óvatosan szedte ki az áruvédőket, hogy a termékek sérülésmentesek maradtak. 

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott pártfogó felügyelet elrendelésével, míg a kiskorú gyanúsított vonatkozásában a büntetőeljárás megszüntetéséről rendelkezett megrovás alkalmazásával.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!