Ugrás a tartalomra

Majka szerint is jó buli volt – beszélgetés koncert után

Almási Beatrix
Utoljára módosítva
2019. július 09. kedd 16:49
Teltházas koncertet adott a Lovagi Tornák Terén Majka. Az ózdi fenegyerekből lett televíziós műsorvezetőt és előadót a koncert után Almási Beatrix kérdezte.
Fotó: Mocsári László

- Milyen volt a miskolci koncert? Hogyan éreztétek magatokat?

 - Fantasztikus élmény volt ez a koncert Miskolcon, csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Nagyon jó volt a hangulat, hála Istennek, szeretnek minket. Szerintem az időjárás is pont olyan volt, amilyennek lennie kellett, hiszen kevésbé volt meleg, főleg azt a fülledt rossz időt nem tapasztaltuk. Sajnos a tűzgépeket nem tudtuk használni, annyira fújt a szél. Ettől függetlenül ez az időjárás adott egy olyan pluszt, hogy az ember a hatodik számra nem ugrálta ki magából az összes energiát, így még jobb lehetett a buli.

 - A Jóistent sokszor emlegetted ma este is, milyen viszonyban vagytok?

 - Szerintem jó viszonyban vagyunk, én szeretem, tisztelem őt, ő meg szerethet engem, ha végigtekint az életemen. Tehát a kegyeibe fogadott. Természetesen nagyon sok akadály is van az én életemben, amiről nyilván senki nem tud, meg amivel nekem is ugyanúgy meg kell küzdenem, mint minden másik embernek. De alapjában véve szerintem az életem a helyén van, ezért rettenetesen hálás vagyok. Nem mondom, hogy nem teszek érte, mert azért küzdök, harcolok érte, de nagyon valószínű, hogy a Jóisten segédlete nélkül ezt nehezen tudtam volna elérni.

 

- Van egy kérdés, amit már többször feltettek neked, én nagyon kíváncsi vagyok, hogy ugyanazt válaszolod-e rá most is: mi volt a legjobb befektetés az életedben?

 - Szerintem a hitem. Hittem mindig magamban, meg hittem abban, amit csinálok és ennek előbb-utóbb meglett az eredménye. Ez egy fontos dolog, hogy az ember amíg magában nem hisz, addig soha nem fog sikerülni semmi! Tudom, hogy én néha makacs vagyok és esetleg konok is, viszont egy nagyon aranyos, rendes srác vagyok, aki kiáll az igazáért, ha kell. Ragaszkodom az elveimhez és a véleményemhez.

 

- Tavaly azt válaszoltad erre a kérdésre, hogy a legjobb befektetés az életedben Curtis volt.

 - Ez a mai napig így van. Kiemelkedő a mi közös munkánk, viszont bízom abban, hogy életem egyik legjobb döntése volt, amit hoztam tavaly vele kapcsolatban. (Majka 2018 augusztusában jelentette be, hogy meg kell válnia alkotótársától, Curtistől, akivel sikeres rapduót hoztak létre, Curtis kábítószer-problémája miatt – a szerk.) Szerintem az idő ezt igazolja, miközben azt sem mondom, hogy köztünk soha nem lesz már olyan kapcsolat, mint előtte volt. De nyilván ehhez még kevés idő telt el. Bokszoló hasonlattal élve, ez még csak a harmadik-negyedik menet volt a tizenkét menetes mérkőzésből. Bízom abban, hogy ő mind a tizenkettőnél állni fog – már most nagyon jól bírja, hála az Istennek. Ha legbelül úgy gondolja, hogy én valami rosszat tettem ellene ezzel, akkor is azt gondolom, hogy örülök neki, hogy ezt csináltam, mert lehet, hogy különben soha nem jutottunk volna el oda, ahol most vagyunk. Vagy ő nem jutott volna el oda, ahol most van.

Majka az interjú után egy ajándékot is kapott a Diósgyőri vár és a Lovagi Tornák Terének munkatársaitól, a miskolci koncert emlékére is... (A Diósgyőri vár felvétele)

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!