Ugrás a tartalomra

Már nem Földi Attila a DVTK vezetőedzője

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. november 22. hétfő 21:00
A kosárlabda szakosztály vezetése értékelte a szezon kezdete óta eltelt időszakot, és arra a döntésre jutott, hogy Földi Attilát felmenti a vezetőedzői feladatok ellátása alól.

 A csapat irányítását további intézkedésig Völgyi Péter sportszakmai igazgató veszi át - számolt be a klub a hivatalos oldalán.

Forrás: dvtk.eu

- Rendkívül nehezen hoztuk meg a döntést, mivel Attila rengeteget és lelkiismeretesen dolgozott azért, hogy sikeresek legyünk, de sajnos az eredmények és a mutatott játék képe alapján szükség van a változtatásra - nyilatkozta Völgyi Péter sportszakmai igazgató. - Nagyon nehéz lesz az eddig elhullajtott pontokat visszaszerezni, különösen, hogy brutális sorozat következik: a következő két hétben két Európa Kupa mérkőzés és Szekszárd majd a Sopron elleni bajnoki vár a csapatra.

Közölték: Tovább nehezíti a helyzetünket, hogy Medgyessy Dóra játékára ebben a bajnokságban már biztosan nem számíthatunk, ennek ellenére a játékoskeretet továbbra is elég erősnek érzem ahhoz, hogy a bajnokságban és a kupában is a négy közé jussunk. Ezért a célért kell a stábnak és a játékosoknak is mostantól megkettőzött erővel dolgozni. Kérik a szurkolóikat, hogy továbbra is biztassák a csapatot, nagyon nagy szükség van a támogatásukra.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!