Ugrás a tartalomra

Miskolc hangját keresték

minap.hu/Miskolc TV
Utoljára módosítva
2020. március 10. kedd 12:07
A legjobb énekeseket keresték hétvégén Miskolcon. A Hangok varázsa tehetségkutatójára idén csaknem száz produkciót neveztek az ország minden tájáról. A döntőt a Gádonyi Géza Művelődési Házban rendezték. Az előadókból és színészekből álló szakmai zsűrinek idén sem volt könnyű dolga.

Bár eredetileg Miskolc hangját keresték, az ország minden pontjáról érkeztek versenyzők. A ZENITA alapítvány tehetségkutatójának döntőjében a legjobbak mutathatták meg tehetségüket. Magyar Gréta Nyékládházáról érkezett. A tizenkét éves lány két kategóriában is bemutatkozott: a pop-rock kategória mellett a musical szekcióban is énekelt. Elsősorban az énekesi pálya vonzó számára, és el tudja képzelni, hogy felnőttként énekes lesz belőle. - Nagyon nagy öröm számomra, hogy ha énekelhetek. Elsős koromtól énekelek, nem biztos, hogy ezzel szeretnék-e tovább menni, de azért ez is tervben van – fogalmazott Gréta. 

Mocsári László képgalériája

A Gárdonyi Géza Művelődési Házban rendezett döntőn a pop-rock és a musical mellett klasszikus kategóriát is hirdettek a szervezők. A tehetségeket szakmai zsűri értékelte. A grémiumnak nehéz dolga volt, kiváló előadásokat hallhattak. Idén pedig már nem csak miskolci tehetségeket fedezhettek fel. Borsod-Abaúj-Zemplén több településéről is érkeztek tehetségek, így Mályiból, Tiszakesziből, Mezőcsátról és Nyékládházáról is, de voltak balassagyarmati, szombathelyi és debreceni résztvevők is. A legjobbak számára az értékes ajándékok mellett a legnagyobb elismerés, hogy a Musical és Miskolc gálán profi énekesekkel közösen állhatnak majd a közönség elé.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!