Ugrás a tartalomra

Miskolci nap (2022.11.29.) - Időjárás, levegőminőség, útinfó, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 29. kedd 07:46
Esőre kedden sem kell számítanunk, sőt, időnként még a nap is előbújhat.

Időjárás

A rétegfelhőzet, illetve a köd éjszaka terjeszkedik. Kedden emellett mediterrán ciklon magasszintű felhőzete is fölénk húzódik délnyugat felől, azonban ekkor elsősorban északkeleten már nagyobb területen lehet szakadozottabb a felhőzet, és süthet ki legalább rövid időre a nap. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a köddel, rétegfelhőzettel borított vidékeken fordulhat elő szitálás, éjjel a fagypont alatti tájakon esetleg ónos szitálás, hószállingózás. Elsősorban az Észak-Dunántúlon kísérhetik élénk, hétfőn Sopron környékén erős lökések a déli, délkeleti, majd keleties irányú szelet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3 fok között várható, azonban a kevésbé felhős, hidegre érzékeny területeken ennél alacsonyabb értékeket is mérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 3 és 8 fok között valószínű.

Levegőminőség

A levegő minősége - kevés kivételtől eltekintve - városszerte megfelelő és elfogadható. Sőt, néhol még jónak is mondható. További részleteket a pmmonitoring.hu oldalon talál.


Útinfó

A Városgazda közlése szerint kedden reggel félpályás terelésre lehet számítani az alábbi helyeken:

  • Andor u. 104.
  • Bellervölgy u. 12.
  • Csokonai u. 48.
  • Dayka Gábor u. - Hunyadi János u. ker., híd felől
  • Előhegy u. 20., 22.
  • Huszár u. 27.
  • Kisfaludy u. - Koppány u. kereszteződés
  • Kis-Hunyad u. 13.
  • Klapka u. 12.
  • Könyves K. u. 29.
  • Mikes Kelemen u. 4.
  • Nagyváthy u. 25.
  • Nagysándor József u. 7.
  •  Nyár u. 18.
  •  Negyvennyolcas u. 3-5.
  • Pillangó u. 12.
  • Salétrom u. 14 
  • Sas u. 5.
  • Sütő J. u. 2.
  • Vasöntő u. 5.
  • Vécsey u. 13.


Útlezárás: a Vörösmarty M. utca az Y híd építése miatt továbbra is lezárva. A Petőfi és a Rácz György utca találkozásánál lévő forgalmi csomópontot lezárták. A Petőfi utcában közlekedésre biztosított egy forgalmi sáv iránya megfordul, a belváros felől Diósgyőr irányába közlekedők a Dayka-hídon keresztül érhetik el a Hunyadi utcát. A Diósgyőrből a belváros felé közlekedők terelése a Nagyváthy utcánál megkezdődik a Szent István és a Meggyesalja utcák irányába. Kerülni kell! Fontos változás még, hogy a Geró és a Petőfi utcába behajtók a Malomszög utca, Teleki Blanka, Reményi Ede, és Dayka utcák felé tudnak kerülni. A változással a buszközlekedés visszaáll az eredeti állapotra.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt és a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a  Meggyesalja u. – Rácz Gy. u. kereszteződésben sárgán villognak a környéken zajló munkálatok miatt.

Horoszkóp

Kos 

Talán nehezen indul a nap, nem várt akadályokkal kell szembenézned. Aztán napközben már jobb lesz a kedved, terveket, ábrándokat szövögetsz a következő esztendőre. Bízhatsz magadban, és már most érdemes megtenni a kezdő lépéseket!

Bika 
A Vízöntő hold miatt nagyon jól teszed, ha kicsit többet mozogsz ma a friss levegőn. Testednek, lelkednek is szüksége lenne egy kis felfrissülésre. Ha másképp nem, legalább szellőztess többet. Vagy kérd kölcsön a szomszéd kutyáját egy kis sétára.

Ikrek 
Nagyon beszédes hangulatban vagy, még a szokottnál is többet kommunikálsz. Ezzel nem lenne semmi baj, de kifecseghetsz valamit, amit még nagyon nem kellene, vagy olyasvalakivel oszthatod meg terveidet, akire nem tartozik. Erre figyelj!

Rák 
Talán úgy érzied, a társad ma mindenben ellenkezik, és mintha direkt mindenben más véleményen lenne. Mielőtt elmérgesedne a vita kettőtök között, próbáld meg odafigyeléssel, finomlelkűséggel utána járni, mi a baj. Te ennek nagy mestere vagy!

Oroszlán
Boldog és elégedett lehetsz a mai napon. Örömmel tölt el a munkád is, és ráadásul valami nagyon jó vár az este. Egy tervezett, vagy véletlen találkozás hozhat örömöt az életedbe. Sorsfordító lehet ez a nap.

Szűz 
Ma a szerelemben éppolyan sikeres lehetsz, mint a pénzügyekben. Az üzletemberek extra bevételre, a szerelmesek sok ölelésre, a gyerekek több csokoládéra számíthatnak. A mértéket mindenben neked kell megtalálni.

Mérleg 
Valamilyen munkahelyet érintő dologban kell döntést hoznod. Ha képtelen vagy a tisztánlátásra, kérd ki egy idősebb kollégád véleményét. Tanácsot kérni nem szégyen, és így a döntés következményeinek terhét is megoszthatod valakivel.

Skorpió 
Szerencsére ma semmi olyan dolgod nincs, ami elvonhatná a figyelmedet attól, amit igazán fontosnak tartasz. Tulajdonképpen még a munkádat is érdekesnek fogod tartani, és abban is meglátod az igazi mélységet, mely életednek értelmet ad.

Nyilas
A párkapcsolatodban és a baráti kapcsolataidban is csupa jóra számíthatsz. A munkahelyeden ugyan lehetnek apró felhőcskék a viszonyokban, de azokat hamar eloszlatod napsugaras mosolyoddal. Ma mindenkire boldogságot sugároz a lényed.

Bak 
A közelmúltban ért kudarcra a külvilágban keresed a választ, leginkább a párodat okolod. Pedig te is tudod jól, hogy a hiba máshol van. És a kudarc sem igazi kudarc, csupán tévedés. Keress új utakat! Ne add fel!

Vízöntő 
Ha lehet, legyél kevésbé ítélkező a mai napon munkatársaiddal, családtagjaiddal kapcsolatban. Különben még úgy járhatsz, hogy a végén saját magadat is el kell ítélned.

Halak 
A kitartásod, a konokságod éppúgy lehet jó is, mint rossz. Sok múlik azon, mennyire vagy képes mások igényeit is felfogni, és azt respektálni. Te az az ember vagy, aki a leginkább érzékeny lehet a környezetére, úgyhogy biztosan menni fog az együttműködés.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!