Ugrás a tartalomra

A mobilapplikációban vásárolt bérlettel 30 napig díjmentesen feloldhatók a városi elektromos rollerek

MVK
Utoljára módosítva
2024. április 08. hétfő 14:36
A tavasz közeledtével beköszöntött a jó idő, itt a lehetőség egy olyan közlekedési forma megválasztásához, amely nemcsak környezettudatos, hanem gyors is.

Aki mobiljegy applikációban - Mobiljegy, Simple, Voxpay, vagy más - január 1. és december 30. között az MVK Zrt. kombinált tanuló, vagy általános (teljes árú), illetve kisgyermekes havi vagy hóközi bérletét vásárolja meg, az 30 napig díjmentesen oldhatja fel a TIER elektromos rollerjeit. A TIER elektromos rollereket a 18. életévüket betöltött személyek használhatják, okoseszközükre telepített alkalmazás segítségével - tudatta portálunkkkal közleményében az MVK Zrt. 
 
Az alábbi bérletek megvásárlásakor regisztrálni szükséges ITT, a bérlet tranzakcióazonosítójának megadásával. Sikeres regisztrációt követően az oldalon megjelenik a TIER kuponkód. Ezután a TIER applikációban, a beváltástól számított 30 napig feloldási díj nélkül használhatók az e-rollerek. Fontos, hogy a járművek használati perceit az applikációban kiszámlázzák - tudtuk meg. 
 
A promócióban a mobiljegy applikációkban megvásárolt alábbi bérletekkel lehet részt venni:
 - tanuló kombinált hóközi bérlet,
- tanuló kombinált havi bérlet,
- a teljesárú kombinált hóközi bérlet
- teljesárú kombinált havi bérlet
- kisgyermekes havi bérlet
- kisgyermekes hóközi bérlet
 
A bérletekhez tartozó tranzakcióazonosítót december 31-ig lehet érvényesíteni, ez az utolsó kedvezményes nap - hangsúlyozták. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!