Ugrás a tartalomra

Nagyon megijedtek a borsodi mentők, amikor fekete autók álltak meg az állomás előtt

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 27. szerda 08:30
Két óriási terepjáró állt meg kedd délelőtt az egyik kisebb Borsod megyei mentőállomás előtt, majd néhány perc várakozás után még egy harmadik autó is érkezett.

A bentről figyelő életmentők nem sok jót reméltek, amikor hat, tagbaszakadt férfi csengetett be hozzájuk, ám szerencsére hatalmasat csalódtak: kiderült, hogy a helyi konditerem képviseletében érkező fiatalok tíz csomag szénsavas ásványvízzel szerették volna megkönnyíteni az életmentők munkáját a nagy melegben.

- A jólelkű "gyúrósok” pillanatok alatt be is hordták az ajándékot a raktárba, miközben arról beszéltek, hogy mennyire felnéznek a mentést végző szakemberekre, és megköszönték bajtársaink szolgálatát. A meglepett életmentők szerették volna hivatalosan bevételezni az átvett adományt, azonban a fiatalok névtelenséget kérve egy kézfogással búcsúztak. Köszönjük szépen - írta hivatalos Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A történet óriási sikert aratott a közösségi oldalon, cikkünk megjelenésekor (a posztolás után alig 1 órával) már több mint 8300 reakció, és közel 400 megosztás volt rajta.

(A külső kép illusztráció)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!