Ugrás a tartalomra

Sziréna tisztelgett sziréna előtt

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 20. péntek 16:11
A mentők napja alkalmából szervezett programot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az Országos Mentőszolgálat Észak-Magyarországi Regionális Mentőszervezet munkatársai számára pénteken.
Fotók: police.hu

A borsodi rendőrök második éve emlékeztek meg a mentők áldozatos munkájáról, és köszönték meg tevékenységüket pénteken. Tevékenységük számos alkalommal kapcsolódik a rendőri szolgálathoz is, amikor például vállt vállnak vetve, egymást segítve és kiegészítve teljesítik feladatukat egy-egy közlekedési baleset helyszínén – olvasható a police.hu-n

A rendőrök a miskolci Csanyik-völgyben látták vendégül az ünnepelteket, akiket Szerencsi Árpád r. alezredes, megbízott rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes köszöntött.

A köszöntő alatt már égett a tűz a babgulyást tartalmazó üst alatt, és amíg az étek elkészült, addig a rendőrök bűnmegelőzési kvízfeladatok megoldására invitálták a megjelent mentőbajtársakat. Ezen túlmenően egy rögtönzött autós tanpályát is felállítottak, ahol vezetéstechnikai tréninget tartottak az érdeklődők számára – taglalja a rendőrségi közlemény.

Az oldott hangulatú program az elkészült ebéddel zárult, amelyet követően ki az otthonába távozott, ki pedig a következő szolgálatba.

További hírek

Olvasnivaló