Ugrás a tartalomra

Szirmán is szedték a szemetet

minap.hu/Miskolc TV
Utoljára módosítva
2019. március 26. kedd 16:03
A szirmaiak is csatlakoztak az országos TeSzedd! akcióhoz. A városrészben vasárnap harmincan gyűltek össze, hogy megtisztítsák környezetüket.
Fotók: Végh Csaba

Igazi közösséget kovácsolt a szemétszedés Szirmán. A legkisebbek sem voltak restek felvenni a más által eldobott hulladékot, és csatlakoztak a Baráthegyi Kutyaiskola munkatársai is. A szemétszedés nem ismeretlen a városrészben, ezúttal is lakossági igény volt a környezet megtisztítása.

Végh Csaba képgalériája

Szécsényi Mariann nem csak önkormányzati képviselőként, hanem szirmai lakosként is csatlakozott a programhoz. - Ezért is hoztam el a családomat is, hogy részt vegyünk ebben a nem csak munkában, hanem egy közösségépítő tevékenységben is. Külön öröm, hogy egy országos mozgalomnak vagyunk a résztvevői, hiszen több, mint háromezer kétszáz helyszínen történt meg ez az akció – mondta el érdeklődésünkre Szécsényi Mariann.

A képviselő szerint a megelőzés lenne a legfontosabb, hiszen Miskolcon a családi és a bérházi övezetekben is van lehetőség a szemét összegyűjtésére. A rendészeti bizottság elnökeként is tevékenykedő képviselő hozzátette, hogy a megelőzésben a zöld kommandó és a hamarosan érkező térfigyelő kamerák is sokat segítenek majd.

További hírek

Olvasnivaló