Ugrás a tartalomra

Thürmer Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 15. szombat 14:01
Azért vannak, hogy észrevegyék a gondokat, de világnézetileg továbbra is markánsan elkülönülnek minden más politikai erőtől. Erről is beszélt Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke Miskolcon, a Búza téri piacon tartott sajtótájékoztatóján.
munkaspart
Fotó: Mocsári László

- Az októberi önkormányzati választások azt mutatták, hogy az egyik oldalon vannak a kormánypártok, a másik oldalon pedig egycsoportba kerültek az ellenzéki pártok – mondta Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke Miskolcon, a Búza téri piacon tartott sajtótájékoztatón. - A legutóbbi időközi választásokon kiderült az is, hogy van egy harmadik erő is, hiszen a Munkáspárt szinte mindenütt indult. Markánsan, a világnézeti különbséget is figyelembe véve, a világról alkotott felfogását, programját tekintve a Munkáspárt teljes mértékben elkülönül. Ugyanakkor „szabad vegyértékeket” is felmutatunk, hiszen mi készek vagyunk támogatni mindent, ami jó, ami az embereknek segít, de nem támogatunk semmit, ami az embereknek árt.

- Miskolc városában megváltozott az önkormányzat összetétele, de Miskolc maradt, az emberek problémái maradtak, vagyis képviselőink a jövőben is azon fognak fáradozni, hogy észrevegyék a gondokat, az igazságtalanságokat – mondta a párt elnöke.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!