Ugrás a tartalomra

Tovább bővülnek a rendelések a megyei kórházban

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 25. hétfő 13:33
A Szikszói Tagkórház rendelései május 25-től tovább bővültek. A Gyermekegészségügyi Központban is bővült a járóbeteg rendelések száma: a rendelési idő és telekonzultációs lehetőség már elérhető a frissített táblázatokban - tájékoztatott honlapján hétfőn a megyei kórház. 

Az ellátás újraindítása számos szabályhoz kötött, éppen ezért az intézményben - a betegek és egészségügyi dolgozók védelmének maximális figyelembevételével - lépésről lépésre nyitják meg az egyes szakrendeléseket, betegellátó egységeket. Mindez az adott szakterület sajátosságaihoz igazodva, más-más ütemben történik - emlékeztetett a kórház. A bazmkorhaz.hu-n a tagkórházak képeire kattintva elérhetőek a táblázatok, amelyeket folyamatosan frissítenek. 

Azt kérik, hogy továbbra is csak abban az esetben keressék fel személyesen az egészségügyi intézményt, amennyiben akut, sürgős orvosi beavatkozást igénylő problémájuk van. Egyéb esetben először telefonon konzultáljanak háziorvosukkal, vagy az illetékes szakrendelővel. Az elmúlt időszakban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház egységeiben számos mobiltelefonos konzultációs lehetőséget alakítottak ki, ezzel is könnyítve a központi telefonszámok túlterheltségét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház valamennyi tagintézményében továbbra is általános látogatási tilalom van érvényben.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!