Ugrás a tartalomra

Újabb adomány segíti a koronavírus elleni küzdelmet Miskolcon

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 29. szerda 20:58
Fertőtlenítőkendőket ajánlott fel az önkormányzatnak az egyik miskolci, egészségügyi termékeket gyártó cég. Az adományokat a leginkább veszélyeztetettek, vagyis az idős- és szociális ellátásban, és az egészségügyben dolgozóknak juttatják el.
wet wipe törlőkendő átadás
Az adományt Veres Pál polgármester vette át Kohányi Ferenctől, a Wet Wipe Kft. ügyvezetőjétől. (Fotó: Mocsári László)

A koronavírus elleni védekezés segítése érdekében a Wet Wipe Kft. 160 ezer darab, egyedileg csomagolt fertőtlenítőkendőt ajánlott fel Miskolc számára. Azt mondják azért, mert szerettek volna segíteni a nehéz helyzetbe került városon. "Arra jutottunk, hogy miskolci patriótaként talán a legjobb megoldás az, hogyha a miskolciakat tudjuk támogatni - mondta el Kozsnyánszky Gyula, gyárigazgató. - Szeretném kiemelni, hogy a fertőtlenítőkendőket a Wet Wipe kft. dolgozói ajánlják föl, ezért ők plusz munkát tettek ezekbe a termékekbe. Ez nem csak a cég, hanem a Wet Wipe összes alkalmazottjának ajándéka."

wet wipe törlőkendő átadás

Az adományt Miskolc polgármestere vette át. Veres Pál megköszönte a cég felajánlását, és kiemelte: hogy a miskolciak fegyelmezettségének is köszönhetően, a járvány egyelőre nem vált tömegessé a városban. "Ezeket a törlőkendőket a leginkább veszélyeztetettek fogják megkapni: az idősellátásban, szociális ellátásban, és egészségügyi területen dolgozók - ismertette Veres Pál polgármester. - Ez nagyon nagy segítség, és fontosnak gondolom, hogy egy miskolci vállalkozás, ilyen mértékű támogatást ad a városnak, a város polgárainak. Szeretném kiemelni, hogy Miskolc nagyon jól vizsgázott az elmúlt hetekben, hiszen az az önkéntes csapat, azok a felajánlások, amik érkeznek a városhoz, nagyban segítik a város védekezését."

Veres Pál kiemelte, hogy a védekezés miatt nehéz helyzetbe került a város, a biztonságos alapellátáshoz szükséges védőfelszerelést minden intézményben biztosítják, az adományok viszont nagyon jól jönnek.

wet wipe törlőkendő átadás

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!