Ugrás a tartalomra

Újabb holdingos „csontváz” okoz bosszúságot a miskolciaknak

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 22. vasárnap 17:40
Fájdalmas meglepetést időzített karácsonyra az előző holdingvezetés – írja vasárnapi közleményében a miskolci önkormányzat.

„A Miskolc Holding Zrt. korábbi vezetőinek döntéseként a MIVÍZ Kft. még nyáron értékesítette a cég éven túli kintlévőségeit egy harmadik fél felé. Ezen megállapodás értelmében egy budapesti ügyvédi iroda fizetési felszólítást küldött ki az ügyfeleknek a napokban. Ezzel összefüggésben több száz felháborodott MIVÍZ-es fogyasztó panasza jutott el a miskolci önkormányzathoz és önkormányzati képviselőkhöz vasárnap” – olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Azt írják, hogy a Miskolc Holding Zrt. jelenlegi vezetése a szolgáltató cég igazgatójától azonnali tájékoztatást kért. – Ez alapján jól látszik, hogy az előző holdingvezetés által hátrahagyott újabb csontváz került elő, amely a miskolciaknak okoz most kellemetlenséget, bosszúságot az ünnepek előtt – mutatnak rá.

„Sajnálatos tény ugyanis, hogy a korábbi rendszerek átalakítása során, néhány esetben hibás adatok kerültek át a nyilvántartásba, és így olyanok is kaptak felszólítást, akik tartozásaikat korábban már rendezték”.

– Arra kérjük a fogyasztókat, akik a kézhez vett felszólítás kapcsán eltérést tapasztaltak a saját nyilvántartásukhoz képest, mielőbb jelezzék azt a MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálatánál az alábbi elérhetőségeken: Telefon: 06 (46) 519-366 vagy emailben: ugyfelszolgalat@miviz.hu – írják.

Ezen túlmenően a Miskolc Holding vezetése utasította a MIVÍZ illetékeseit, hogy minden egyes észrevételt egyenként és alaposan vizsgáljanak meg, a bejelentőket a lehető leghamarabb tájékoztassák a vizsgálat eredményéről. Valamint azt is kikötötték, hogy a bejelentett ügyekben minden jogi eljárás szüneteljen a vizsgálat idejéig.

– Az okozott kellemetlenségért ezúton is szíves elnézésüket kérjük – zárul a közlemény.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!