Ugrás a tartalomra

Bulvár

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 12. vasárnap 15:58
Családi csúcstalálkozó helyszíne lesz várhatóan hétfőn a brit uralkodó kelet-angliai téli rezidenciája. II. Erzsébet királynő egybehangzó vasárnapi brit sajtóértesülések szerint azért hívta Sandringham kastélyába a királyi család legmagasabb rangú tagjait, hogy megvitassák Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő jövőbeni helyzetét a családon és a monarchián belül.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 12. vasárnap 14:14
Megkeseríti a hallstatti lakók mindennapjait az a turistadömping, ami a Jégvarázs óta érkezik az osztrák falucskába. A rajongók szerint erről a faluról mintázták a Jégvarázs királyságát, Arendellét.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 07. kedd 13:46
A Gladiátor és A Karib-tenger kalózai filmzenéjének szerzője, Hans Zimmer dolgozik a Nincs idő meghalni című 25. James Bond-filmen - osztotta meg értesülését a Variety.com.
Forrás
life.hu
Utoljára módosítva
2020. január 04. szombat 19:59
A filmes szakma két legendás, ám igen eltérő típusú alakja együtt múlatta az idejét az óév utolsó napján. Kalifornia Állam exkormányzója és a színész-rendező közös képét a „Terminátor" tette közzé közösségi oldalán, méghozzá egy igen frappáns és rövid üzenettel.
Forrás
noizz.hu
Utoljára módosítva
2020. január 04. szombat 10:57
A híres producer, Andy Vajna több régi tulajdonán is magas haszonnal adnak túl, miután olcsón megvették őket.
Forrás
24.hu
Utoljára módosítva
2020. január 04. szombat 09:14
Cameron Diaz és férje, a Good Charlotte együttes gitárosa, Benji Madden jól kezdte az évet, ugyanis megszületett közös gyerekük, Raddix Madden.
Forrás
femina.hu
Utoljára módosítva
2020. január 04. szombat 09:39
Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley már két éve jegyben járnak, de az esküvő még várat magára.
Forrás
nemzetisport.hu/BBC
Utoljára módosítva
2020. január 02. csütörtök 12:13
Egészen bizarr ötlettel rukkoltak elő egy mexikói börtönben, ahol úgy gondolták, jó ötlet lesz az egymással háborúban álló Del Golfo és Los Zetas kartell tagjait összeengedi a börtön udvarában egy barátságos futballmérkőzésre.
Forrás
Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2019. december 31. kedd 12:47
Simkó Csaba, az Erzsébet Hospice Otthon és Alapítvány osztályvezető főorvosa mesélt hagyományos évbúcsúztató ünnepségükről, amin feleségével együtt szokott jelen lenni.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. december 30. hétfő 18:23
Cristiano Ronaldo az év legjobb labdarúgójának, Jürgen Klopp pedig a legjobb vezetőedzőjének járó díjat vehette át Dubajban, a hagyományos Globe Soccer Awards gálán.

Programok

-
Miskolc
-
-
Miskolc egyes templomai
-