Ugrás a tartalomra

Bulvár

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 17. csütörtök 08:41
A hétfői adásban elevenítették fel miskolci élményeiket a rádiós műsorvezetők.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 10. csütörtök 16:30
Törölte egy járatát a kanadai WestJet légitársaság, mert vita tört ki a fedélzeten a légikísérők és egy család között amiatt, hogy a család egyik gyermeke nem viselt maszkot.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 04. péntek 17:11
Házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla - közölte maga az üzletember és felesége az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 25. kedd 11:01
Pachmann Péter zenekarának új számához forgattak klipet a lillafüredi Palotaszálló környezetében június közepén. A zenés videó azóta elkészült és már elérhető a legnépszerűbb videómegosztón is.
On
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. augusztus 16. vasárnap 13:45
Eredeti kiadásának huszadik évfordulóján újra megjelenik a Linkin Park debütáló lemeze, a Hybrid Theory. A nu metál színtér kiemelkedő amerikai zenekarától több különlegesség mellett egy eddig soha nem hallott felvétel is felkerül a kiadványra.
On
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 14. péntek 16:21
Családja, különösen nagymamája nem szerette volna, hogy ökölvívással foglalkozzon, több sportág kipróbálása után mégis a szorítóban kötött ki, és minden idők egyik legjobb magyar bokszolója lett Kovács István, aki hétfőn ünnepli 50. születésnapját.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. augusztus 14. péntek 09:40
Túlélt két háborút, az állatkert szétbombázását, és hétszer változott az ország neve, ahol él, de a 83 évvel ezelőtt Belgrádba került mississippi aligátor, Mujo mindeközben ki sem tette a lábát a szerb főváros állatkertjéből.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 07. péntek 10:38
Újra itt a hétvége. Bizonyára sokunk kezében megfordul majd valamilyen üvegpalack a meleg nyári estéken, tartalmazzon az bármilyen üdítő, hűsítő ne adj isten "hangulatkarbantartó" italt. Ilyenkor persze bele sem gondolunk, milyen metamorfózis eredményeként tarthatjuk kezünkben a kedvenc nedűnket tároló butykost. És itt most álljunk meg egy kortyra! Az alábbi videóban ámulatba ejtő képsorokat láthatunk az üvegpalackok születéséről.
On
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. július 13. hétfő 09:25
Meghalt 57 éves korában Kelly Preston amerikai színésznő, John Travolta felesége – közölte szóvivője a People magazinnal.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. július 13. hétfő 09:33
Meghalt 27 évesen Benjamin Keough, Elvis Presley unokája – értesült a The Hollywood Reporter.

Programok

-
-