Ugrás a tartalomra

Oktatás

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 08. péntek 12:42
Pályaválasztási rendezvényt tartottak a Baross Gábor Szakgimnáziumban. Álláslehetőségekről tájékozódhattak általános iskolások a MÁV Zrt.-től, az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-től és a Magyar Posta Zrt.-től, amikkel a középiskola már évek óta együttműködik.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 16:30
Szeptemberben nyílt meg a Digitális Közösségi Alkotóműhely a Miskolci Szakképzési Centrumban, a Latabár utca 1. szám alatt. Most az első foglalkozást tartották az általános iskolásoknak, akiket céljuk megszólítani az itt dolgozó szakembereknek.
Forrás
eduline.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 13:43
Elfogadta a kormány a kötelező középfokú nyelvvizsga eltörléséről szóló javaslatot – írja a hvg.hu-ra hivatkozva az Eduline.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 11:25
A Miskolci Herman Ottó Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csatlakozhatott idén a Poli-Farbe országos tornaterem-felújítási kezdeményezéséhez.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 05. kedd 15:21
Élménynapot tartottak a Miskolci Egyetemen. A rendezvényt a rektor nyitotta meg, aki elmondta, 2020-tól kötelező lesz egy középfokú nyelvvizsga az egyetemi felvételihez. Ezért olyan fontos a nyelvtanulás.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 31. csütörtök 15:31
Húsz éve segít a hátrányos helyzetű településen élőknek a Recik Alapítvány. A regionális szervezet egyik fontos feladata, hogy segítsen a hátrányos helyzetűeknek a munka világába lépni, és közösségformáló programokkal aktivizálni a régió településeit.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 29. kedd 15:44
Csaknem hetvenhárom millió forintot nyert el egy pályázatnak köszönhetően a diósgyőri általános iskola és óvoda. Uniós támogatásból fejlesztették az intézmény eszközparkját, és kidolgoztak több olyan programot, amivel a gyerekek játékosan tanulhatnak.
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 29. kedd 13:57
Bölkény Zsuzsanna igazgatóhelyettesnek állítottak emléktáblát szombaton, a jezsuita öregdiákok, a gimnázium fennállásának huszonötödik évfordulója alkalmából tartott jubileumi hét zárásaként.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 22. kedd 19:52
Az egyetem hallgatói ünnepi műsorral idézték fel az akkori történéseket. A forradalom a kampuszt is érintette: onnan indultak a miskolci megmozdulások, a hallgatók pedig az I-es előadóteremben fogalmazták meg 11 pontos követelésüket. Áldozatokat is követelt a forradalom az egyetemen. Két hallgató halálos találatot kapott, amikor leverték a forradalmat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 22. kedd 15:14
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház idén is megszervezte a rezidensi találkozót. Az összejövetelre azon rezidenseket hívták meg, akik ebben az évben az intézmény osztályain dolgoznak.

Programok

-