Ugrás a tartalomra

1 perc ME: kiváló eredmény, kvaterka a hallgatói életről, földtudományi tábor

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. július 26. szerda 14:41
Mutatjuk a Miskolci Egyetem életének legfontosabb történéseit a közelmúltból.

Kiváló eredmény

Nemzetközi sporteseménynek adott otthont a Miskolci Egyetem. Egy héten át több száz európai sportoló mérettette meg magát az Európai Egyetemek Tollas- és Vízilabda Bajnokságán A szakmai vezetők és a lebonyolításban közreműködő önkéntesek is élményekkel távoztak. Első nemzetközi versenyükön a Miskolci Egyetemet tollaslabdában képviselő hallgatók összességében eredményesen szerepeltek. Az Európai Egyetemek Tollaslabda és Vízilabda Bajnoksága teszteseménye volt a 2024-es Európai Egyetemi Játékoknak.

Kvaterka a hallgatói életről

A hallgatói életről beszélgettek a Miskolci Egyetem oktatói és hallgatói az Avasi Kvaterka legutóbbi eseményén az Avason. Nemcsak a Selmeci hagyományok kerültek szóba, hanem a kulturált alkoholfogyasztás kérdései is.

Földtudományi tábor

Egy héten át ismerkedtek a Bükk természeti értékeivel az ország különböző vidékeiről érkezett középiskolások a Miskolci Egyetem Műszaki Föld- és Környezettudományi Kara által szervezett földtudományi élménytáborban. A kutatómunka alapjait a gyakorlatban is megismerhették a diákok a túrázások mellett.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!