Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2023.11.26.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 26. vasárnap 08:51
Tél szele hóval faggyal jő: a légszennyezettségi adatokból látszik, beindult a fűtésszezon.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint napközben felhőátvonulásokra számíthatunk döntően többórás napsütéssel. Délelőtt még a Dunántúlon, délutántól pedig főként az Alföldön van esély elszórtan hózápor kialakulására, nyomában általában pár centiméteres, az alföldi összeáramlási zónában és a Bakonyban lokálisan ennél vastagabb hóréteg is kialakulhat. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős, helyenként viharos lökések is várhatók, amelyek a havas dunántúli hegyekben hordhatják a havat. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 0 és +5 fok között alakul. Késő estére -5 és +2 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség 

Városszerte többségében még mindig jó, illetve megfelelő és elfogadható kategóriába esik a levegő minősége - derül ki a pmmonitoring.hu szerda reggeli adataiból. Vannak azonban mérőpontok, amik kifejezetten rossz adatokat rögzítettek várnap reggel. A szennyezett részek közé tartozik a Lórántffy út, a Lyukóvölgy, az Újgyőri piac, a Megyei kórház környéke a Bábonyibérc és a  Miskolc Déli Technológiai Park.

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Szép sikert arat, a hétvégén emiatt több személytől is elismerést kap. A bókolók talán még szebbeket gondolnak önről, mint ami a valóság, de emiatt ne fájjon a feje, nem ez az a pillanat, amikor rá kell őket ébresztenie a valóságra. Eljön majd a szerénység ideje is, de most hadd legyen 100%-ig az öné ez a siker.

Bika (04.20.–05.20.)
Egy olyan emberrel tölt hosszabb időt ezen a hétvégén, akivel jó és rossz tulajdonságaikat egyaránt erősítik egymásban. Gondolkozzon el a találkozó után ezekről a jó és főleg a rossz tulajdonságokról, mert van lehetősége változtatni!

Ikrek (05.21.–06.21.)
Egy olyan dologba fog vagy fogott bele most, ami elég jelentősnek, nagy dobásnak, hosszú életűnek ígérkezik. A jelentősége lehet, hogy meglesz, de úgy néz ki, hogy nem fog olyan sokáig tartani, mint ahogy az most, a kezdet kezdetén tűnt-tűnik.

Rák (06.22.–07.22.)
A hétvégén önt próbára fogja tenni valaki. Ön valószínűleg nem is fogja tudni, hogy éppen önön az illető szeme, és ennek a valakinek a számára roppant fontos egy jövőbeni dolog miatt, hogy ön most hogyan reagál vagy viselkedik. Egyetlen biztos stratégia van: legyen mindig kedves-türelmes és legyen mindig őszintén önmaga!

Oroszlán (07.23.–08.22.)
Ez a nap arra hívja az Oroszlánt, hogy önmagára ismerjen, hogy új oldaláról ismerje meg saját magát. Olyan lesz ez az élmény, mintha egy tükörbe nézne – ugye, hogy az élet milyen érdekes módokon tud az embernek tükröt tartani?

Szűz (08.23.–09.22.)
Ügyeljen arra, hogy hol mit és hogyan mond ezen a hétvégén, mert könnyen olyan is magára veheti az ön egyik megjegyzését, akire ön nem gondolt. Ha mégis megtörténik a félreértés, jobban teszi, ha minél előbb utánamegy a dolognak és tisztázza a helyzetet. Szép hétvége lesz ez egyébként: egy csodás meglepetés is várja önt!

Mérleg (09.23.–10.22.)
Látványos változás áll be a Mérleg életében ezekben a napokban, ami az egyik oldalról úgy tűnhet, hogy egy igazi mérföldkő, de a másik oldalról nézve azt gondolhatja, hogy csak címkét cseréltek valamin, aminek a tartalma teljesen változatlan. Hogy melyik az igazság, az majd idővel eldől.

Skorpió (10.23.–11.21.)
Készüljön fel, bosszantó kritikát fog kapni a hétvégén! De nézzen mögé egy kicsit jobban a dolognak, ha tud, mert az illető egyáltalán nem beszólásnak szánja azt, amit ön esetleg úgy értelmez. Ne húzza fel magát ezen! Ha nem tudja elengedni, beszéljen róla valaki mással, hátha ő rálátást tud biztosítani a dolgokra!

Nyilas (11.22.–12.21.)
Felemelő, de egyben kicsit félelmetes érzés is: a hétvége egyik fontos eseménye arra figyelmezteti önt, hogy hiába hibáztat másokat bizonyos dolgokért, végső soron az ön életéért csak ön a felelős. Ön felel a saját döntéseiért, és igen, megvan a hatalma arra is, hogy még ma jót tegyen – mint ahogy önnek is szerez majd valaki egy szép meglepetést.

Bak (12.22.–01.19.)
Egy egészségügyi problémával kapcsolatban kínál segítséget-megoldást önnek az univerzum ezen a hétvégén – ismerje fel és éljen vele! Az is lehet, hogy csak egy baráti beszélgetés lesz az, ahol megértik önt, vagy egy tanácsot-tippet kap, a lényeg, hogy most lehetősége nyílik tenni a testi és/vagy mentális egészségéért, szóval tegyen is!

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Hiába próbálkozik, nem jut el a mondanivalója annak, akinek szeretné – vagy ha el is jut, az illető nem érti meg. Ne bánkódjon, megvan az oka, hogy ez a kapcsolat miért nem jön létre pont most, de eljön majd az idő, amikor leesik ennek a valakinek, hogy ön mit szeretne mondani.

Halak (02.19.–03.20.)
Aggódik, hogy egy dolog miatt esetleg (igazságtalan) kritika fogja érni, de meglátja, feleslegesen szorongott emiatt. Akik szeretik önt és figyelnek önre, azok értik is önt. Ha téved is, ha olyat tesz, amit megbán, legyen őszinte a dologgal kapcsolatban, meg fogják érteni.

Forrás: 168.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!