Ugrás a tartalomra

Nem várt izgalmak után győzött az Aluinvent DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. november 29. vasárnap 08:20
A Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának 8. fordulójának keretében a PEAC gárdáját fogadta az Aluinvent DVTK. A két csapat nem túl színvonalas, ám kétségkívül rendkívül izgalmas mérkőzést játszott, és végül hosszabbításba bonyolódott. A ráadásban aztán a hazai játékosoknak helyén volt a szívük, és Medgyessy Dóra vezérletével a maguk javára billentették a mérleg nyelvét, így 75-69-re megnyerték az összecsapást.
Képgaléria! Fotó: Végh Csaba

Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 8. forduló

Aluinvent DVTK - PEAC-Pécs 75-69 (16-18, 17-10, 15-16, 16-20, 11-5)

Edzői értékelés

Földi Attila: - Gratulálok a pécsieknek, mert nagyon jól küzdöttek és szépen játszottak, de gratulálok a saját csapatomnak is, mert egy vesztett helyzetből sikerült felállnunk, és végül megérdemelten nyertünk. Nálunk is hiányzott két kulcsember, a távozó Vitola mellett Pusztai Petra sem tudott ma játszani. Az ilyen győzelemből tudunk építkezni, remélem, hogy lendületet ad nekünk, és ha újra teljes kerettel fogunk rendelkezni, még jobban fogunk kinézni.

Csirke Ferenc: - Az elmúlt öt hét után, ami velünk történt, nem vártam ennyi jót, amennyit kaptam. Egylabdás meccs volt, elhibáztunk egy védőlepattanót kétpontos vezetésünknél. A dobószázalékunk hagyott maga után kívánnivalót, a triplakísérletek mellett sokat hibáztunk közelről.

A mérkőzés részletei a dvtk.eu honlapon olvashatók.

Az Aluinvent DVTK legközelebb az UNI Győr MÉLY-ÚT vendégeként lép pályára december 2-án szerdán.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!