Ugrás a tartalomra

Az ősember és a nők

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 20. szerda 16:11
Júliusban két előadás is látható lesz majd a miskolctapolcai Akropolisz Szabadtéri Színpadon a Miskolci Kulturális Központ szervezésében.

Először  július 21-én a Caveman az Ősembert tekintheti meg a közönség, ami valójában egy stand-up comedy két felvonásban. Szabadszájú , szókimondó és szórakoztató. A főszerepben Kálloy Molnár Péter. Az előadás azt feszegeti, hogy egy férfi, akit épp kihajított a felesége, elmeséli, mi a jó párkapcsolat titka, és mi a különbség a pasik és a csajok között. Azon is töprenghetünk, mennyi minden változott az őskor óta, ha változott egyáltalán. A Rob Becker írta Az Ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja, ami külön szintre emeli a Cavemant.

A másik előadás pedig július 28-án lesz: A Nő, akinek csak megszületni volt könnyű. Ez Détár Enikő és Sztárek Andrea zenés színházi estje, amit nem csak nőknek ajánlanak a szervezők. Akét művésznő a női lét szerepét, fontosságát helyezi középpontba a színpadon, a születéstől a felnőtté válásig, az anyaságon át a nagymamaságig. Mindezt teszik rengeteg humorral, nevetéssel és természetesen csodálatos, ismert slágerekkel fűszerezve.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!