Ugrás a tartalomra

CREPPY – PALACSINTÁS KÜLÖNLEGESSÉG MINDEN HELYZETBEN

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 03. péntek 15:47
A Creppy minden helyzetben kiállt palacsintás gasztro forradalma mellett, ma azonban egy teljesen új kihívással szembesül. Célja ennek ellenére a Creppy különlegesség folyamatos prezentálása palacsinta rajongói számára, melyet meg is tesz a körülményekhez idomulva. (x)

A Korona vírus miatt kialakult rendkívüli helyzet mindenkit elért, így vagy úgy mindannyiunk életét alapjaiban változtatja meg. Sem egyénileg, sem társadalmi szinten nem szembesültünk még soha hasonló szituációval, mely ilyen mértékben van hatással mindennapjainkra.

Tudnunk kell, hogy ez a történet meg fogja változtatni a hozzáállásunkat néhány dolog irányában, azonban talán most van itt az idő, amikor igazán fordítani kell életünk irányán.

A Creppynek is meg kell birkóznia a kihívással és alkalmazkodnia kell a fennálló állapothoz. Ezért már a legelső napokban éjszakákba nyúló válságértekezletek eredményeként meghozott drasztikus intézkedések alapján kidolgozásra került egy terv, melynek mentén továbbra is folytatjuk a palacsintás különlegesség forradalmát, megőrizve hitelességünket, kiváló csapatunkat és nemzetközi jó hírnevünket.

Mindenekelőtt munkatársaink és vendégeink egészségét tartjuk szem előtt, melynek okán fokozott intézkedéseket vezettünk be minden éttermünkben.

A Creppy egységek minden helyiségét naponta több alkalommal fertőtlenítik munkatársaink. Az asztalokat, székeket minden használatot megelőzően és követően is fertőtlenítjük. Kézfertőtlenítők kerültek kihelyezésre a közös helyiségekbe. Az asztalokról lekerültek az evőeszközök, szalvéták a felülfertőzés veszélye miatt, azokat a pincér viszi minden asztalhoz az ételek felszolgálását megelőzően, steril állapotban. Ezen túlmenően törekszünk úgy kialakítani a foglalásokat is, hogy tömegesen vendégszám ne legyen éttermeinkben.

A Creppy palacsinták a legmagasabb higiéniai szabályok betartásával készülnek, kerülnek felszolgálására, csomagolásra, kiszállításra, átadásra.

Korlátozott nyitvatartási időszakunkban a legmagasabb higiéniai előírásokat betartva szolgáljuk ki vendégeinket. Minden nap ennek szellemében készülnek az elvitelre rendelt palacsinták, melyre nagyobb erővel készülünk, illetve elindítottuk a Creppy házhozszállítást is, mellyel otthonotokba rendelhetitek a Creppy különlegességét.

Egy teljesen új, megszokott világunknak ismeretlen kihívással állunk most szemben, amihez alkalmazkodnunk kell, át kell vészelnünk ezt az időszakot is.

A Creppynél ebben a helyzetben sem engedjük, hogy különlegesség nélkül maradjon akár egyetlen palacsinta rajongó is. Alkalmazkodunk a helyzethez és továbbra is adjuk a Creppy élményt, a Creppy palacsintákat. Egyszer ez is véget fog érni. Akkor pedig újult erővel haladhatunk tovább a Creppy palacsintás forradalmának az útján, még különlegesebben, még professzionálisabban.

Velünk tartotok???

Creppy PalacsintaHáz Miskolc

Telefon: 70/374-3671

www.miskolc.creppy.hu

email: palacsintahaz@creppy.hu

Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Telefon: 70/232-6417

www.debrecen.creppy.hu

email: debrecen@creppy.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!