Ugrás a tartalomra

Ebben az étteremben ünnepelt a világ legidősebb élő olimpiai bajnoka

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 10. kedd 19:05
Keleti Ágnes, aki hétfőn töltötte 102. életévét, nem épp egy paprikafüzéres csárdában ünnepelt. A Nemzet Sportolója címmel kitüntetett ötszörös olimpiai bajnok magyar tornász igazán egzotikus menüsort kóstolt végig a születésnapján.
Keleti Ágnes és fia, Rafael, Fotó: Róth Tamás

Keleti Ágnes imád enni, szerencséjére soha nem kellett vigyázni a kilókkal. Vasárnap már délelőtt arra készült, hogy kedvenc ázsiai étteremébe elvigyék, ahol a japán étkeket kóstolgatta végig - számol be az ünnepi alkalomról a ripost.hu.-nak Róth Tamás fotóriporter, aki az elmúlt években a bajnoknő ügyeit intézte. 

"Imádja a tengeri herkentyűket, a halat, a rizst, a sushit és mindent, ami a japán konyhában fellelhető. Sört is szokott kérni, de csak egy pohárkával iszik" - árulta el Róth Tamás, aki Keleti Ágnes egyéb hobbijairól is mesélt.

Például, hogy rendre szakít magának időt újságolvasásra, kedvence a The Times. A tévében szívesen néz balettel kapcsolatos alkotásokat, és panaszkodik, hogy nem sok van belőlük. Ha tornaközvetítés van, nem lehet elvonszolni sem a készülék elől. Legutóbb a róla készült filmet, az Aki legyőzte az időt nézte meg - idézi a fotóriportert a ripost.hu.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!