Ugrás a tartalomra

A Fiat 500 az olasz web legkeresettebb használt autója

autoszektor.hu
Utoljára módosítva
2022. január 02. vasárnap 20:49
A Fiat 500 a használt autók királya Olaszországban. Legalábbis a netezők keresései alapján – írja a római La Repubblica napilap internetes kiadása.
Forrás: autoszektor.hu

A kutatást a Brumbrum Observatory cég végezte. A Google és más böngészők keresési adatai alapján jutottak arra a következtetésre, hogy a torinói gyár klasszikusa városi autója minden más márkát és modellt maga mögé utasít a netes keresők körében.

A Brumbrum Observatory az egyik vezető olaszországi e-kereskedelmi cég, amely használt autók értékesítésével és hosszú távú online bérlésével foglalkozik. Kutatásai alapján ezért összeállította Olaszország legkeresettebb használt autóinak rangsorát a Google-on és más böngészőkön indított keresések alapján.

Eszerint a Fiat 500 joggal tarthatja magánál internetes keresések királyi jogarát. A torinói kompakt mögött az Audi A1, majd a Jeep Renegade következik.

A dobogóról kissé lemaradva érkezik sorrendben a Mercedes A-osztály, a Smart Fortwo, a Jeep Wrangler, a Fiat Panda, az Audi A3, a Range Rover Evoque és a Peugeot 3008.

A kutatás külön kitért a legkeresettebb hibrid és elektromos modellekre. A hibrideknél az első három helyet a Toyota-triád, vagyis a Yaris, a C-HR és Rav4 foglalja el.

A használt, teljesen elektromos autók között a Renault Zoe a legkeresettebb az interneten, körülbelül kétszer annyian kattintottak rá, mint a a Nissan Leaf-re és a Hyundai Kona-ra.

További hírek

Olvasnivaló

Programok