Ugrás a tartalomra

A gyereket ünnepelte a Miskolci Állatkert

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 22. hétfő 17:04
A népszerű létesítményben múlt vasárnap nemcsak a gyermeknapot, hanem a biológiai sokféleség nemzetközi napját is megünnepelték.
Fotók: Miskolci Állatkert

Előrehozott gyermeknappal egybekötve ünnepelte a biológiai sokféleség nemzetközi napját múlt vasárnap a Miskolci Állatkert. A programokra kilátogatók most is sokféle izgalmas, érdekes és hasznos programmal ismerkedhettek.


A CEEweb for Biodiversity szervezet standján a témához kapcsolódó szakmai ismeretekről lehetett hallani a felnőtteknek, a gyermekek pedig madárházat, állatfüles hajráfot, vagy álarcot is készíthettek. A Decathlon Miskolc csapata két helyszínen is várta az érdeklődőket, akik kipróbálhatták, vajon látják-e a miniatűr térképen elrejtett állatokat nagyítóval, vagy meglelik-e az elbújt állatképeket távcső segítségével, illetve kipróbálhatták, mennyire ügyesen használnak tapadókorongos íjat.


Az oktatóteremben kirakókkal, kvízkérdésekkel és színezővel várták a kicsiket és nagyokat. A programok mellett állandó látványetetésekkel, és a rendezvényen teljes ideje alatt ingyenes arcfestés várjuk a gyermekeket, valamint a hozzánk látogatókat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!