Ugrás a tartalomra

Hét tagvállalatnál ír ki vezetői pályázatot a Miskolc Holding

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 09. csütörtök 14:58
A Miskolc Holding Zrt. Igazgatótanácsa csütörtökön döntött arról, hogy a cégcsoport hét tagvállalata esetében vezetői álláspályázatot hirdet. A pályázatok péntektől több online felületen is elérhetőek lesznek.

Veres Pál polgármester már a kampány alatt is átláthatóságot, transzparenciát ígért, megválasztása után is ez az egyik legfontosabb irányvonal munkájában. Ennek jegyében történik a miskolci tagvállalatok vezetőinek pályáztatása, újrapályáztatása is.

A Miskolc Holding Zrt. vezetése úgy véli, hogy a beérkezett pályázatok ismeretében lehetőség nyílik átgondolni, megfontolni, kinek a vezetésével tud hatékonyabban és szakmailag megalapozottabban tovább működni az adott társaság.

A kiírt pályázatokra nem csak külső jelentkezőket várnak, belső körből, akár a jelenlegi vezetők is pályázhatnak. Így a kiírás lehetőséget teremt arra, hogy a jelenlegi ügyvezetőket, vezérigazgatókat, munkavállalókat jobban megismerje a Holding új vezetése. A kívülről beérkező pályázatok esetében pedig új szakmai elképzelések, módszerek kerülhetnek előtérbe.

A pályázatok péntektől a következő helyeken érhetők el: miskolc.humiskolcholding.hu, Profession állásportál, Talentuno, LinkedIn. 

A pályázatok beérkezésének határideje január 31-e.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!