Ugrás a tartalomra

Már nem Feczkó Tamás a DVTK vezetőedzője

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. december 08. kedd 11:20
A mai napon a DVTK felbontotta Feczkó Tamás szerződését.

Feczkó Tamás 2019. szeptember 4-én lett a DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője. A szakember 39 élvonalbeli mérkőzésen irányíthatta a DVTK labdarúgóit. 13 győzelem és 6 döntetlen mellett 20 alkalommal maradt pont nélkül a csapata – von mérleget a klub hivatalos honlapján.

A klub sok sikert kívánt pályafutásához.

A miskolci csapat november eleje óta hat élvonalbeli meccséből csak egyszer szerzett pontot: amikor az Újpest FC nem állt ki, így játék nélkül a DVTK-é lett a három pont.

A mostani NB I-es évadban ez a negyedik edzőváltás: a Paks, a Mezőkövesd és a Budapest Honvéd váltott korábban – írja a Nemzeti Sport.

De ki követheti Feczkót a diósgyőri kispadon? Két nevet máris bedobott a jól értesült sajtó:

Az NB1.hu korábban arról értesült, hogy ha a Fradi ellen kikap a DVTK (ez megtörtént, 1-3 a zöld-fehéreknek) akkor Feczkó Tamást Geri Gergely, a Nyitra volt vezetőedzője válthatja a kispadon. A szakember a minap állt fel az FC Nitra kispadjáról, mert a tulajdonos beleszólt a csapat összeállításába. Játékosként egyébként a felvidéki szakember Magyarországon a Szpari kötelékéhez tartozott.

Más sajtóhírek szerint akár Kuttor Attila is esélyes lehet a posztra. A Mezőkövesdtől nemrégiben távozó edző együtt nézte a Ferencváros elleni találkozót Leisztinger Tamás tulajdonossal.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!