Ugrás a tartalomra

Meghan és Harry gyermekének keresztelője sem volt unalmas

blikk.hu
Utoljára módosítva
2019. július 10. szerda 13:51
Bár hagyományoknak megfelelően a windsori kápolnában volt Meghan és Harry hathetes gyermekének szertartása, több momentum is utal arra, a királyi családban még mindig viszályok dúlnak.
Fotó: MTI/EPA

A palota bennfentesei szerint a ceremóniára rányomta a bélyegét, hogy II. Erzsébet – más elfoglaltsága miatt – nem jelent meg a szertartáson. Archie keresztszüleinek kilétét sem árulták el, és a családi fotó sem sikerült jól.

Régóta pletykálnak arról, hogy Meghan és Katalin nem kedveli egymást. A királyi családot jól ismerők szerint az esemény utáni szokásos fénykép néhány részlete arról árulkodik: a két testvér és feleségeik borsot törtek egymás orra alá.

– Vilmos és felesége öröme láthatóan nem volt felhőtlen – mondta egy testbeszédszakértő a Daily Mailnek. – A herceg mosolya olyan, mintha citromba harapott volna. Katalin pedig azt a fülbevalót viseli, amelyet a néhai Diana hercegné hordott még Harry keresztelőjén. Mivel ő hordhatja az ékszereket, Meghan pedig nem, ez burkolt hadüzenetnek is tekinthető. Azt akarja sugallni, előrébb van a rangsorban, mint sógornője.

Harry és felesége azonban figyelmesebbnek bizonyult, mint Vilmosék: Meghan édesanyja mellett meghívták Diana hercegné nővéreit, Lady Jane Fellowest és Lady Sarah McCorquodale-t is. Őket Vilmosék elfelejtették a keresztelőkre meginvitálni, így kellemetlenül érezhették magukat.

A hercegné édesapja azonban ismét kispadra került: ahogy lánya esküvőjére, úgy a keresztelőre sem kapott meghívót.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!