Ugrás a tartalomra

Nők és madarak főszerepben a márciusi Miskolci Termelői Napon

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 19. kedd 11:10
Bősége kínálattal és színes programokkal várták az érdeklődőket vasárnap délelőtt az Erzsébet térre. A rendszeresen kilátogatók számára már megszokott, hogy a Miskolci Termelői Nap nem csupán egy vásár, hanem egy családi rendezvény.
A Miskolc Televízió riportja.

A márciusi rendezvény elsősorban a nőkről szólt, annak ellenére is, hogy a nőnapon már túl vagyunk. A Női Erőforrás Család és KarrierPont sátrában virágot készíthettek az érdeklődők, hogy kedveskedjenek a hölgyeknek. Az édesanyák együtt játszhattak gyermekükkel a családi sátorban, ahol a kicsik különböző gyerekjárgányokat is kipróbálhattak. 10 és 11 órától interaktív mesesátor várta őket és a nagyokat is egyaránt.

Képgaléria! Fotó: Beregi László

A nőkön kívül a madaraké volt még a főszerep. A tavasz beköszöntével egyre több madárcsicsergést hallhatunk. A Mályi Madármentő Állomás sátrában tanácsot kérhetek az érdeklődők, hogy mit kell tenni, ha valaki egy fiókát talál, vagy ha sérült, gázolt, lőtt, mérgezett madarat lát. A kilátogatók megismerkedhettek Fülessel, a bagollyal is. A kézműves sátorban a gyerekek madárfigurákat hajtogathattak és színezhettek.

Természetesen a zene sem maradhatott el, 11.30-tól a Számadó Zenekar tavaszváró, madárcsalogató muzsikával szórakoztatta a kilátogatókat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!