Ugrás a tartalomra

Pincéket tört fel Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 20. szerda 14:59
A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája letartóztatta azt a fiatal férfit, aki a gyanúsítás szerint több miskolci pincét tört fel és
onnan különböző értéktárgyakat, ágyneműket, ruhaneműket, étkészletet, szerszámgépeket vitt el az elmúlt hetekben. Sokszor azonban zsákmány nélkül távozott.
betörés betörő.jpg
Képünk csak illusztráció

Egy másik alkalommal a férfi egy utcán parkoló gépjárművet nyitott fel, és onnan a sértett pénztárcáját, benne iratait, napszemüvegét vitte magával. Az így ellopott bankkártyát felhasználva több alkalommal vásárolt is vele.

A bíróság a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelését indokoltnak tartotta a gyanúsítottal szemben, hiszen feltehető, hogy a hajléktalan életmódjára tekintettel az eljárásban elérhetetlenné válna, elrejtőzne. 

Eddigi magatartása alapján az is feltehető, hogy nem riad vissza újabb bűncselekmények elkövetésétől, az ellene folyamatban levő eljárások alatt is újabb bűncselekményeket követett már el, így a bűnismétlés esélye is reális. Mindezek alapján a bíróság a mai napon harminc napra letartóztatta a fiatal férfi.

A döntés jogerős.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!