Ugrás a tartalomra

Soron kívüli javításokat végez a Magyar Közút a 26-os főúton

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 29. csütörtök 10:22
Az intézkedés során a heves esőzések miatt megrongálódott útpályát állítják helyre.

Az elmúlt időszak heves esőzései miatt, az esetleges balesetek megelőzése érdekében soron kívüli pályaszerkezet helyreállítási munkákat végez a 26-os főút osztottpályás szakaszán, a Miskolcról Kazincbarcika felé vezető oldalon a Magyar Közút Nonprofit Zrt. edelényi mérnöksége – tájékoztatta szerkesztőségünket az állami vállalat

A kivitelezés azon belül is a szirmabesenyői csomópont és a volt „BÉM ipartelep” közötti szakaszt érinti.
- A munkálatok október 28-án, szerdán délután 5 órától kezdődtek el és várhatóan november 3-án, kedd délutánig tartanak majd. A kivitelezés ideje alatt az érintett pályaoldalon félpályás útzár lépett életbe, míg mindkét irányban egyaránt 40 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben – írja a közút.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a helyreállítási munkákhoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek, a javítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!