Ugrás a tartalomra

Szemezés után randi az őrsön

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 18. szerda 14:10
Elszóródott kukoricaszemek vezették a rendőröket a terménytolvajig. A tiszatarjáni férfi először tagadta tettét, de a biciklijén maradt három szem kukorica elárulta.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse egy 26 éves tiszatarjáni férfival szemben - írja a police.hu.

A sértett tett bejelentést a rendőrségen: január 16-án 8 óra előtt egy tiszatarjáni telephelyről elloptak négy mázsa szemes kukoricát, illetve 80 kilogramm roppantott árpát.

A Mezőcsáti Rendőrőrs nyomozói, körzeti megbízottja és járőre a helyszíni adatgyűjtés eredményeként, illetve követve az elhullott kukoricaszemeket eljutottak egy helyi férfi házáig. A feltételezett elkövető kezdetben tagadta tettét, de a kerékpárján és a cipőjében ragadt kukoricaszemek árulkodóak, továbbá a megtalált termények bizonyító erejűek voltak.

A rendőrségre előállított férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozás eredményeként a lefoglalt termény visszakerült jogos tulajdonosához - számol be a portál a végkifejletről.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!