Ugrás a tartalomra

Teltházas karácsonyi táncgálával zárta az évet a Miskolcz-Revital TSE

Kujan István
Utoljára módosítva
2019. december 21. szombat 21:06
Harmadik versenytáncgáláját tartotta a Miskolcz Revital TSE, idén azonban új, még nívósabb környezetben, a Művészetek Házában fogadták a klub versenyzői és Premier művészeti iskolás csoportjai a közönséget.

A gyermek korosztálytól a felnőttekig, a 2-3 éve táncolóktól egészen a komoly versenytáncosokig szinte mindenki megcsillogtathatta tudását a különféle műsorszámokban.

A páros, szóló, duó és csoportos produkciók mellett az egyesület koreográfiai és lányformációja is látható volt.

– Rengeteg elismerő szót, üzenetet kaptunk a gála után – mesélte lapunknak Süttő Roland és Tombácz Anikó. A trénerek hozzátették: céljuk, hogy évről évre egyre jobb minőséget és színvonalat tegyenek ki a parkettre, ami a visszajelzések alapján beigazolódni látszik. – Ennek természetesen nagyon örülünk – mondta a páros, akik a gála szervezői is voltak egyben.

– Mindezek mögött persze korosztályhoz és tudásszinthez alkalmazkodó, szisztematikusan felépített edzésprogram áll, ami nemcsak itt a gálán, de az éves eredményeken is meglátszott – ezekről bővebben ITT és ITT írtunk.

Baráth Péter kollégánk a koreográfiák kialakításában segíti munkánkat, akivel már most a jövő félév tervein dolgozunk, és készítjük elő a terepet az újabb generáció „bevetésére”. Jövőre folytatjuk! – tették hozzá a trénerek.

Az egyesület továbbra is köszön minden segítséget a TS Hungaria Kft.-nek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!