Ugrás a tartalomra

Több mint másfélmillió forintot gyűjtöttek Zsombinak a szurkolók

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 18. péntek 17:42
A diósgyőri szervezett szurkolói csoportok azért gyűjtöttek, hogy a kazincbarcikai kisfiúnak elérhetővé tegyék a gyógyulást. 

1.7 millió forintot gyűjtöttek Burinda Zsombor gyógyulásáért össze a diósgyőri szurkolók - jelentette be a Facebook-oldalán az Ultras Diósgyőr.

A szurkolói csoportok köszönetet mondtak minden Diósgyőr szurkolónak, akik jótékonysági akciónk keretében támogatták rajtuk keresztül is Zsombit és adakoztak az elmúlt hétvégi bajnoki meccsen, utaltak a DSZK számlájára, és annak a magánszemélynek is, aki 150.000 forintért megvásárolta az egyedi DVTK sálat.

- Reméljük, ezzel a célt tekintve ugyan szerény, ámde büszkén vállalható összeggel mi, Diósgyőri Ultrák is hozzátudtunk járulni, hogy a 10 hónapos, SMA betegségben szenvedő borsodi, kazincbarcikai Burinda Zsombor közelebb kerülhessen annak a gyógyszernek a megvásárlásához, amely a teljes életet biztosíthatja ennek a mosolygós kisfiúnak.

- Az Ultras Diósgyőr és a Diósgyőr Szurkolók Közössége ezennel lezárja az akcióját, egyben kérünk is benneteket, hogy tovább a DSZK-nak ilyen címen ne utaljatok - írják.

A 700 millió forinthoz azonban még nagyon sok kell, ezért mindenkit arra buzdítunk, ha lehetősége van rá támogassa Zsombor alapítványát:

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány
11734152-21916838

Ahogyan arról beszámoltunk, a kazincbarcikai Burinda Zsombor kamrai sövényhiánnyal jött a világra, meg is műtötték, de aztán kiderült, hogy az igazi küzdelem csak ezután kezdődik: SMA-val diagnosztizálták. Egy 700 millió forintos kezelésre lenne szüksége a nyolc hónapos babának.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!