Ugrás a tartalomra

Ugyanaz a cső tört el

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 26. szerda 13:54
Másfél hónappal ezelőtt tört el egy 300-as főnyomócső a Kis-Hunyad utcában, akkor kijavították a hibát. Most ugyanennek a csőnek egy másik szakasza mondta fel a szolgálatot. Több lakásban nincs víz, a forgalmat elterelték.
Fotó: Zsadányi Karolina

A Kis-Hunyad utca 49-51. szám előtt tört el egy főnyomócső szerda délelőtt. Antal Tamás, a MiVíz üzemeltetési osztályának vezetője elmondta, ez ugyanaz a cső volt, ami már másfél hónappal ezelőtt gondot okozott. – Egy másik szakaszon történt most a csőtörés, ami azt eredményezte, hogy több lakást is ki kellett zárnunk a szolgáltatásból, míg elhárítjuk a hibát. Ennek idejét még nem tudom megmondani, bízom abban, hogy a délutáni órákban megoldjuk a problémát, de addig is a helyszínen biztosítottunk lajtos kocsit. A forgalmat pedig a párhuzamos utcába tereltük – mondta a szakember.

A kizárás érinti a Kis-Hunyad utcai szolgáltató házat, a páratlan oldalt a 39-61. számig, valamint az 56., 58. és 60. számot a páros oldalon. Ez utóbbiak családi házak.

A városháza közleményében hozzátette, a szolgáltatás kimaradással érintett ingatlanok számára a MIVÍZ Kft. lajtos kocsival biztosítja az ivóvíz ellátást. Hangsúlyozták, a hiba elhárításán a cég munkatársai jelenleg is dolgoznak, az ivóvíz szolgáltatás várhatóan a délutáni órákra helyreáll.

Hozzátették, az érintett útszakasz teljes körű helyreállítása a következő hét folyamán fog megtörténni.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!