2018. december 16. Etelka, Aletta

Egyház

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 14. 06:37
Idén is a Szent Anna templom adott otthont - immár hetedik alkalommal - annak a hangversenynek amelyet évről-évre, hagyományosan megszervez az idősek számára Kovácsné Budai Mária, a terület önkormányzati képviselője. A koncerten a Fazekas Utcai Általános Iskola diákjai működtek közre.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 16:43
Lélekhangoló adventi jótékonysági estet rendeztek szombaton a Művészetek Házában. A jegybevételből összegyűlt összeget a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak ajánlották fel.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 11:09
25 évvel ezelőtt szentelték pappá Cebula Pawel és Adamczyk Bogdan lengyel minoritákat. Ezüstmiséjüket vasárnap tartották a miskolci Nagyboldogasszony minorita templomban.
777.blog.hu
Utoljára módosítva: 
2018. november 29. 12:41
Szodoma és Gomora Mózes első könyvének két híres városa a Biblia szerint kénköves és tüzes esőben pusztult el. Régészek egy csoportja állítja, hogy vizsgálataik szerint a történet igaznak bizonyul.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. november 28. 17:43
Hétfőn lerakták a Hit Gyülekezete miskolci csarnokának alapkövét az Álmos utcában. Ahol korábban nyomortelep volt, a tervek szerint jövő nyárra már egy modern, istentiszteletek, de közösségi és karitatív programok tartására is alkalmas épület áll majd. A belvárosba való költözés szimbolikus: az egyház jelezni szeretné azon törekvését, hogy a város és a régió társadalmi és közéletének szervesebb részévé, aktívabb szereplőjévé kíván válni.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. november 05. 12:35
A Szent Anna temető kápolnájában minden évben ünnepi szentmisét tartanak mindenszentek és halottak napjának ünnepén. A mostani alkalom annyiban volt más az eddigiektől, hogy a szentmisét követően megáldották a nyárra elkészült ravatalozót.

Oldalak

Ajánlat