2019. február 23. Alfréd

Egyház

Cziffra Andrea
Utoljára módosítva: 
2019. február 22. 13:48
Százmillió forintos pályázati támogatásból újult meg a miskolci Weöres Sándor Tagóvoda. A mostantól Szent Rita nevét viselő intézményt szerdán, ünnepélyes keretek között adta át és áldotta meg Ternyák Csaba egri érsek.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 14. 15:52
Közös imádságot tartottak február 11-én reggel, a Betegek Világnapja alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban, az Isteni Irgalmasság Kápolnában. Az Intézeti Lelkészség életében minden esztendőben kiemelkedő esemény a Betegek Világnapja, és az ehhez kapcsolódó megemlékezés.
mti.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 07. 13:49
Áttért az iszlám vallásra a muszlim- és bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) egyik korábbi tagja – jelentette a helyi sajtó szerdán.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2019. február 05. 13:51
„Semmim sincs, amit nem Krisztustól kaptam; minden abból az örömből, reménységből fakad, amit a Szentlélek támasztott bennem” – fogalmazott Szathmáry Sándor református lelkipásztor, kutatóprofesszor a 90. születésnapja alkalmából megrendezett ünnepségen.
MTI/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 02. 20:21
A Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepét február 2-án tartja a katolikus egyház, amikor a közösség Jézus bemutatását ünnepli. A néphiedelem szerint, ha ezen a napon szép, napsütéses idő van, és a barlangjából előbújó medve meglátja saját árnyékát, akkor hosszú tél várható. Ha azonban borult az idő, és árnyékot nem látni, a rossz idő már nem tart sokáig.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. január 31. 12:52
Január 27-én délután, a Belvárosi evangélikus templomban tartották az ökumenikus imahét miskolci eseményeinek záró alkalmát, Ternyák Csaba egri érsek, Orosz Atanáz görögkatolikus püspök, Csomós József református püspök valamint a városi papság részvételével. .

Oldalak