Ugrás a tartalomra

Adományozók

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 24. péntek 11:27
Puskás Gábor, a Miskolci Állatkórház vezetője juttatta el a védőfelszereléseket a polgármesteri hivatalba. Az állatorvosok kollektívája úgy tervezte, ezek óvják majd a Földes Ferenc Gimnáziumban érettségizőket, azt azonban a városra bízták, hogy kik kapnak még a maszkokból.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. április 03. péntek 11:22
Immunerősítő vitaminkészítményeket ajánlott fel a miskolci időseknek és a B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház dolgozóinak egy miskolci mikrovállalkozás, a Pannonvital Pharma Kft.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 25. szerda 19:36
Díjmentesen szállítja az egészségügyi dolgozókat az egyik miskolci taxi társaság. A jótékonysági fuvarokat vállaló cég forgalma a járványhelyzet miatt visszaesett, de azt mondják, ettől függetlenül segíteni szeretnének.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 25. szerda 16:08
A kialakult járványügyi helyzetben egészségügyi intézményünk példaértékű társadalmi összefogást tapasztal, amely a kórház munkáját támogatja. Az emberség, a törődés és a támogatási szándék számos jelét megtapasztaltuk eddig is, és érezzük folyamatosan - írják közleményükben.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 22. vasárnap 22:09
Példátlan volt eddig is a miskolciak összefogása a koronavírus-járványhelyzetben, de ez napról napra csak fokozódik.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 20. péntek 14:14
A HELL ENERGY Magyarország Kft. a járványügyi helyzetre reagálva 20 millió forintot utalt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház részére. A kórház az intenzív osztály működtetéséhez szükséges eszközök vásárlására fordítja a támogatást.
Utoljára módosítva
2020. március 20. péntek 14:20
A miskolci mentőállomás dolgozói valamennyi más mentődolgozóval együtt, az év 365 napján állnak a lakosok szolgálatára, segítségére. Munkájuk során számos veszélynek ki vannak téve. Ezek közé tartozik a munkaruha szennyeződéséből adódó fertőzésveszély is. Ez most még nagyobb kihívás. Az eddigiek során munkaruháikat hazahordták és azt az otthoni mosógépeikben mosták. Mostantól ez másképp lesz..

Programok

Jelenleg nincsenek programok!