Ugrás a tartalomra

Miskolci Termelői Nap Woodstock jegyében

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. augusztus 13. péntek 19:45
” Egy nap béke és zene” a jelmondata a Miskolci Termelői Nap augusztusi rendezvényének.
Fotó: Juhász Ákos | MiNap Archív

A hagyományok szerint ismét az Erzsébet tér ad otthont augusztus 15-én reggel kilenc és délután egy óra között a város kedvenc kézműves - és bio élelmiszer vásárának.

Tartalmas délelőtti programokkal várják a miskolci családok apraját-nagyját a szervezők,  mely különös alcímét, az 52 éve ezen a napon kezdődő Woodstock-i Fesztiválról kapta.

„Egy vízöntő korszakbeli előadás: 3 nap béke és zene” címmel hirdették 1969. nyarán a fesztivált, melynek hangulatát idézi a miskolci program.

A szervezők célja a művészet, a béke és a zene  egyensúlya.

Délelőtt 10 órától az Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer Egyesülettel jógázhatunk,  majd a reggae zene világába kalauzol a Nahaj Akusztik koncertje.

Ezzel párhuzamosan a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány – MCC FIT Programjának matematika és művészetek foglalkozásai mutatkoznak be, itt Ördöghajtás fantázianéven nemcsak ördöglakatot készíthetnek, de origamizhatnak is az érdeklődők, egyéb meglepetések mellett.

Relaxációs sátor is lesz az Erzsébet téren,  ahol kipihenhetik fáradalmaikat és megoszthatják egymással itt átélt élményeiket a látogatók.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!