Ugrás a tartalomra

Tavaszköszöntés és Gasztroplacc a MÜHA-nál

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. március 12. szombat 08:51
Szezonális pizzákkal és burgerekkel, borral és málnaszörppel, meg persze zenével és irodalommal nyitotta pénteken az évet 2022. első GasztroPlacca.

A tavasszal kicsit elszámolták magukat a szervezők – köszönteni akarták, de inkább csalogatni kellett. Az ételek, az italok és a kultúrprogram azonban felmelegítették a testet és a bensőt egyaránt.

GasztroPlacc a MÜHA előtti téren. Fotók: Juhász Ákos

A MÜHA előtti térre a tavaszi feltétekkel pakolt pizzát a sajttortát és a málnaszörpöt az Anyukám Mondta szállította, míg a hambikért a Borsod Burger volt a felelős – ezekből akadt medvehagymás majonézzel, salátával, marhahússal, camembert-rel és füstölt savanyított lilahagymával pakolt, de volt olyan buci is, ami káposztasalátát, tépett marhahúst és ementálit rejtett. A street food ínyencségek mellé a Hajdú Roland Pincészet boraival lehetett koccintani, míg a MÜHA kávézó – a GasztroPlacc ideje alatt – italokkal és gofrival várta a vendégeit.

Néhány falat a léleknek is jutott, erről Beck Zoli és Grecsó Krisztián gondoskodtak, akik beszélgettek, mert barátok, olvastak, mert írnak és zenéltek, mert vannak dalaik. A kultúrélet csillagjai után az égbolt sztárjaira fókuszált a program: a Miskolci Amatőrcsillagászok Észlelő Köre Egyesület tagjai távcsöves bemutatót tartottak a MÜHA Kávézó teraszáról.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!