Ugrás a tartalomra

Újra régiségvásárral indulhatott a hónap

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. július 04. vasárnap 18:07
A járványügyi korlátozások eltörlésének köszönhetően most már tényleg a „békeidőt”, vagyis a pandémia előtti éveket idézte a program hangulata.
A Júliusi régiségvásár képekben - Mocsári László képgalériája


Festmények, nippek, játékok, bútorok és egyéb csecse-becsék – a júliusi régiségvásáron is színes volt a választék a Miskolci Régiségvásáron. A program a járványügyi korlátozások fokozatos enyhítésének köszönhetően június elején hét hónap szünet után tért vissza.

A régiségek kedvelői a múlthónaphoz hasonlóan idén is lelkesen vetették bele magukat a kincskeresésbe. A sétálóutca és terei már délelőttre megteltek emberekkel, akik boldogan válogattak a kereskedők portékái között. 

Fotó: Mocsári László


Habár a múlt hónapban még fennmaradt korlátozások az előző régiségvásárt sem érintették (sem védettségi igazolvány nem volt szükséges a részvételhez, és a közterületeken már ekkor sem kellett maszkot viselni), a mostani rendezvényen már még szabadabban mozoghattunk: maszk nélkül ugorhatott be bárki az ilyenkor is nyitva tartó üzletekbe, ahol már létszámkorlát sem volt. A nézelődést, kutatást, vásárlást követően pedig védettségi igazolvány és maszk nélkül ihatott-ehetett bárki a miskolci vendéglátóhelyeken, most már akár beltéren is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!