Ugrás a tartalomra

Vonattal ütközött egy autó Hernádszurdoknál

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 02. kedd 12:14
Vonattal ütközött egy autó kedden Hernádszurdoknál egy vasúti átjáróban, senki sem sérült meg, de a baleset miatt hosszabb a menetidő a Miskolc-Hidasnémeti vonalon.
Fotó: Internet (illusztráció)

A Mávinform tájékoztatása szerint a budapesti Keleti pályaudvarról Hidasnémetibe tartó Hernád-Zemplén InterCity ütközött össze Novajidrány és Hernádszurdok között egy személygépkocsival. Azt írták, a baleset idején a fénysorompó rendben működött.
A helyszínelés befejezéséig Novajidrány és Hidasnémeti között szünetel a vasúti forgalom, Forró-Encs és Hidasnémeti között pedig pótlóbusz közlekedik.
A katasztrófavédelem azt közölte az MTI-vel, hogy a helyszínen az encsi hivatásos tűzoltók segítenek a vonat utasainak a biztonságos átszállásban.

Baleset miatt hosszabb menetidő a Miskolc-Hidasnémeti vonalon. 

Kedd délelőtt a Keleti pályaudvarról 6:25-kor Hidasnémetibe elindult Hernád-Zemplén IC (IC 182) Novajidrány és Hernádszurdok között egy vasúti átjáróban egy autóval ütközött össze. A baleset idején a fénysorompó rendben működött, nem sérült meg senki. A helyszínelés befejezéséig - várhatóan 11-12 óráig - Novajidrány és Hidasnémeti között szünetel a forgalom, Forró-Encs és Hidasnémeti között pótlóbusz közlekedik, a Miskolc-Hidasnémeti vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani - írja Mávinform.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!