Ugrás a tartalomra

Koala költözött egy ausztrál nő karácsonyfájára

minap.hu/24.hu
Utoljára módosítva
2020. december 08. kedd 09:00
A kíváncsi állatka nem bírta karácsonyig: bemászott egy nő házába és a karácsonyfán talált új otthonra, írja a 9News.com.au alapján a 24.hu.

Az Adelaide and Hills Koala Rescue állatmenhely a Facebook-oldalán osztott meg fotókat az állatról.

Posztban azt írják a bejelentőt egyik este figyelt fel a koalára, aki akkor már a feldíszített karácsonyfán csücsült. Ezután értesítette a koalamentőket, akik először azt hitték, szórakoznak velük. Aztán kiderült, hogy nem erről van szó.

Nem viccnek szánták, egy koala tényleg karácsonyi hangulatba került, bemászott Amanda házába és úgy döntött, ő lesz a karácsonyfa tündére – írták.

A kommentekből kiderült az is, hogy egy nőstény koala volt a tettes, aki meglehetősen csendben lopakodott be az ingatlanba.

A  9News.com.au portál felhívta a figyelmet arra, hogy a koalák amúgy is nagyon kíváncsi természetű állatok, és ha esély nyílik előttük bármire, akkor azt rögtön ki is használják.

Az állatmentő szervezet vezetői elmondták azt is, mentettek már meg koalákat tyúkólakból, fürdőszobákból, babakocsikból, kerékpárokról, seprűkről, játékautókból, de a karácsonyfa számukra is új helyszín volt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!