Ugrás a tartalomra

Pályázati lehetőség a Covid miatt nehéz helyzetbe került miskolciak családoknak

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. április 28. csütörtök 17:16
Már pályázhatnak támogatásra azok a krízishelyzetbe került családok, ahol igazoltan Covid-betegségben hunyt el valamely családtag.
Varga Andrea alpolgármester (b), Veres Pál polgármester és Szegedi Judit Katalin, a Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítvány a Miskolci Családokért kuratóriumának elnöke a krízisalap létrehozásának bejelentésén, 2021. június 25-én a miskolci városházán. | Fotó: Mocsári László

A Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítvány május 31-éig várja a pályázatokat, szakorvosi igazolást és a halotti anyakönyvi kivonat másolatát kérik, valamint igazolást arról, hogy a családban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a nettó 100 ezer forintot. A miskolci bejelentett állandó lakcímet is igazolni kell.

Fontos, hogy a pályázatok elbírálása beérkezési sorrendben és a rendelkezésre álló összeg mértékéig történik.

A beérkezett pályázatokat a lezárást követő harminc napon belül elbírálják.

A pályázatot az alábbi címre, postai küldeményként kérik benyújtani:

Polgármesteri Hivatal
3525 Miskolc, Városház tér 8.
A borítékra írják rá: Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítvány, Pályázat

Tavaly júniusban hozott létre krízisalapot a Covid miatt nehéz helyzetbe került családok és magánszemélyek megsegítésére a miskolci önkormányzat és az alapítvány. Az a cél, hogy abból közvetlenül a miskolci emberek, a Covid miatt nehéz helyzetbe került családok, a „Covid-árvák” kapjanak segítséget.

A krízisalap céljaira a Dr. Hilscher Rezső Szociális Közalapítvány által létrehozott alszámla száma: 11734004-25985904. Ide továbbra is várják a felajánlásokat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!