Ugrás a tartalomra

Hogyan befolyásolja az étkezés a termékenységet?

Létrehozva
A Termékenységtudatossági hét a Z-generáció és a fiatal párok figyelmét igyekszik felhívni a termékenységet érintő legfontosabb kérdésekre.
Kép

„Hogyan befolyásolja az étkezés a termékenységet?” címmel nyilvános kerekasztal-beszélgetést rendeznek április 24-én, 18 órától a Miskolci Egyetem Egészségtudományi Karán,a Stefánia épület 101-es termében. Fülöp Vilmos egyetemi docens szülész-nőgyógyásszal és Reiszler Beáta szülész-nőgyógyász endokrinológussal Kádár Anna, a Dr. Kőrösi Tamás Reproduktív Támogatás Alapítvány kuratóriumi elnöke beszélget majd. Az ingyenes rendezvény az országosan meghirdetett „Termékenységtudatossági hét” (április 23-26.) - egyetemi városokat - érintő programsorozat része - tudatta protálunkkal Balázs Mária, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház sajtószóvivője. 

Ez is érdekelhet

Mutatjuk, hol és mikor tudunk vért adni a jövő hét folyamán
EgészségBorsod-Abaúj-Zemplén
A vérellátás és véradás kiemelt jelentőséggel bír az év valamennyi időszakában.
Újabb adomány érkezett a kórházhoz
EgészségMiskolcBorsod-Abaúj-Zemplén
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház ismét komoly felajánlásban részesült.
Mutatjuk, hol és mikor tudunk vért adni a jövő hét folyamán
Egészség
A vérellátás és véradás kiemelt jelentőséggel bír az év valamennyi időszakában.
Csalánfélék, lórom, útifű – fokozatosan nő a pollenkoncentráció
EgészségBelföld
Fokozatosan emelkedik a pázsitfűfélék és a kora nyári gyomok pollenkoncentrációja.