Ugrás a tartalomra

Folyamatos a síkosság-mentesítés a miskolci utakon

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 01. péntek 12:48
A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai az éjszaka folyamán is az utakon dolgoztak voltak. Öt hótoló-sószóró géppel járták a város fő -és mellékutcáit. Az éjszakai órákban összesen hetven tonna sót szórtak ki.
siktalanitas

Reggel tovább folytatódottik a síkosság-mentesítés, szerencsére az időjárás is kedvezően járul hozzá a munkánakhoz, hiszen a tegnap leesett hó mára olvadásnak indult - fogalmaz pénteki közleményében a városgazda.

Ebből kifolyólag a sűrűn használt útvonalak nincsenek lefagyva, inkább hókásásak.
Jelenleg három gépjármű van üzemben az utakon, Ómassa-Pereces-Lillafüred, Búza tér-Tapolca és mellékutcái, valamint Győri kapu-Diósgyőr és mellékutcái vonalakon. Kiemelt területek a busz – és villamosmegállók környéke, hiszen ezek a pontok a legforgalmasabbak.

A főutak síktalanítása mellett a szakemberek a lakossági bejelentésekben jelzett problémákat is igyekeztek megoldani. bejelentések alapján is igyekeztek minden anomáliát elhárítani.

Több jelzés is érkezett Eelakadt autókról,  több bejelentés is érkezett, ezekben az esetekben a városgazda igyekszik megpróbált a legrövidebb időn belül intézkedni - írja a közlemény. 

A városgazda kéri, fokozott óvatossággal közlekedjenek!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!