Ugrás a tartalomra

Közlekedési infótár

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 24. csütörtök 13:15
Az MVK rásegítő villamosjáratokat indít a a DVTK - Kisvárda meccs miatt, de lesz menetrendváltozás forgalomkorlátozás okán, északázoo járatok indulnak majd az Állatkertek Éjszakáján és egy buszmegállót is áthelyeznek ideiglenesen a 101B vonalán.

ÉjszakáZOO járatok az Állatkertek éjszakáján

Az MVK Zrt. augusztus 25-én, pénteken, a késő délutáni és az esti órákban is indít ZOO járatot az Állatkertek Éjszakája miskolci programjához igazodva.

A Felső-Majláth és a Vadaspark között közlekedő késő délutáni és esti extra ZOO járatokat nem szükséges külön igényelnie az utasoknak, ezek az alábbi menetrend szerint közlekednek:

Felső-Majláthról indul: 18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00.
A Vadasparktól indul: 18:15, 19:15, 20:15, 21:15, 22:15, 23:15.
 

A ZOO járatot érvényes bérlettel és menetjeggyel lehet igénybe venni.

Forgalomkorlátozás rendezvény miatt

Augusztus 26-án, szombaton 9:45 és 10:30 óra között a hivatásos tűzoltóság megalakulásának 150 éves évfordulója alkalmából a Miskolci Kirendeltség ünnepi felvonulást tart a Szent Flórián tér – Dayka Gábor utca – Hunyadi János utca – Széchenyi István utca útvonalon, a Miskolci Nemzeti Színházig.

A felvonulás ideje alatt az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani, az autóbuszok és a villamosok közlekedésében néhány perces késések várhatók. Az esemény útvonalát érintő kereszteződésekben a forgalmat a rendőrség irányítja. Kérjük utasaink szíves türelmét és megértését.

Rásegítő villamosok közlekednek a DVTK – Kisvárda mérkőzésre

Augusztus 26-án, szombaton 17:45 órától rendezik a DVTK - Kisvárda labdarúgó-mérkőzést, amelyre az MVK Zrt. rásegítő villamos járatokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását.

A rásegítő 1A villamosok a Tiszai pályaudvarról 16:32-kor és 16:47-kor indulnak. A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába.

Ideiglenes megállóhely-áthelyezés a 101B-s autóbuszvonalon

A Thököly utcai híd felújítása miatt augusztus 28-án, hétfőtől üzemkezdettől a munkálatok befejezéséig a Szondi György utca felé közlekedő 101B-s autóbuszok Wesselényi utca megállóhelye ideiglenesen áthelyezésre kerül a belváros irányába a Damjanich utcai kereszteződés utáni területre.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!