Ugrás a tartalomra

Megújul a kormányablak a Csizmadián, decemberig zárva lesz a hivatal

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 01. péntek 13:25
Korszerűbb, megújult kormányablak várja a Csizmadia közbe érkezőket november végétől Miskolcon, a felújítási munkálatok szeptember 11-én kezdődnek.
Fotó: BAZ Vármegyei Kormányhivatal

A hivatal bezárása miatt november 30-áig a Tiszai pályaudvaron, a Vologda és a Kis-Hunyad utcákon működő kormányablakok ügyintézői emelt létszámban várják az ügyfeleket - olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. 

Az érintett kormányablak szeptember 8-át követően zár be, a felújítás várhatóan november 30-ig tart majd, amely után a hivatal még magasabb színvonalon fogadhatja majd az ügyfeleket. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyors ügyintézést ez idő alatt is biztosítsa. Ennek érdekében Miskolcon, a Tiszai pályaudvaron, a Vologda utca 4. és a Kis-Hunyad utca 9. szám alatt működő kormányablakok – a felújítás idején – emelt ügyintézői létszámmal várják az ügyfeleket.

Jelenleg a felújítandó ingatlanban működik a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának nyugdíjbiztosítási ügyfélszolgálata is, amely szeptember 11-ével a Mindszent tér 3-ba költözik, és november 30-át követően is ott várja majd az ügyfeleket.

A felújítással érintett kormányhivatali épületben működött a Hatósági Főosztály Pártfogó Felügyelői és Igazságügyi Osztályának áldozatsegítéssel, jogi segítségnyújtással és mediációval foglalkozó részlege is. Ezek az ügyfélszolgálatok szeptember 11-étől a Vologda utca 1. szám alatti épületben kapnak új helyet, és november 30-a után is itt látják el feladataikat.

December 1-jétől egy korszerűbb, modernebb kormányablak várja a Csizmadiára érkező ügyfeleket - ígéri a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!