Ugrás a tartalomra

Rockzene szólt Perecesen

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. augusztus 22. vasárnap 17:54
Megrendezték a harmadik Perecesi Rockfesztivált szombaton. Öt együttes állt színpadra, hogy élőben játsszanak hangszereiken, ahogyan a rockzenészekhez illik.
Fotó: Horváth Csongor

A rádióból sokat hallott gépzene ellensúlyozásaképpen a szombati közönség valódi zenészek valódi hangszereiket szerették volna meghallgatni, mert hiszen mennyivel jobb felfedezni az ujjak csúszását a gitárakkordok között, mikor „igazi zenét” hallgat az ember! 

Az utóbbi években Pereces már harmadszor adott otthont a rockfesztiválnak, hogy kulturális élete töretlen maradjon. Idén öt együttes lépett fel, közöttük a harmincöt éves Excelsior, ami megalakulásakor sokszor volt az Edda előzenekara. 

Az előttük játszó Buzz, Ranion, Rise&Fall, valamint Kiss Csaba és barátai nevű formációkat Hímer Bertalan Paya konferálta fel a szabadtéri színpadon, ahová díjmentesen várták a hallgatóságot. 

Az Új Bányamécs Baráti Kör Egyesület által szervezett rendezvénynek fő támogatója volt többek között Varga László országgyűlési és Bazin Levente önkormányzati képviselő.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!